Adet coklugu

mirimiri0000

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mayıs 2015
45
6
86
Merhaba arkadaslar benim adetim cok geliyor yani alti gun geluyor ama ilk uc gun yogun oluyor sonra azaluyor ara kanamalrim da oluyor her ay yaklasik uc senedir bunu yasiyorum kur denesem olur mu acaba bilgisi olan varmi aslan pancesi kuru yada civan percemi iyi gelir mi yardinci olur msunuz

benim de ilk 3-4 gün çok gelir sonra damla damla gelir hatta 1 gün kesildiği bile olur ama en az 8 an çok 10 gün gelir. Bu bir sorun mu halledilmesi gereken? Ben olabilecek bir şey olarak baktığım için sorun etmemiştim hiç. Genetik de olabilir annemin de gençken öyleymiş mesela

Benim icin en buyuk sorun ara kanamalarim var onun icin aslinfa kurler iyi gelir mi bil.yorum kullansam yan etkisi olur mu arastirdigim kadariyla genelde adet olamayanlar bu kurleri yapiyorlar sizin bir bilginiz varmi acaba

Sağlık için sorun oluşturmuyorsa,ki sanmıyorum 10 güne kadar çıkabiliyor, neden sorun ediyorsunuz ki? Evet o kürler adet olamayanlar için genelde

Evet benim adet alti gun suruyor bitiyor ve uc dort gun sonra ara kanamam baliyor bi uc dort gun onu cekiyorum azar azar bu bi sorun olabolir

Gittim zaten uc dort doktora ama bi problem yok su an dediler hersey normal gozuktu ama ben kanama yasamaya biktim artik

Doktora gidin ama bence bu bir sorun değil çünkü 10 güne kadar kanama olması normal ve arada kesilebilir de sonuçta ilk günlerden sonra zaten damla damla geliyor kesilmesi de tuhaf değil. Benim de 1 gün gelmeyip sonra gelmeye devam ettiği olur 8-10 gün sürer

Hayit tohumu cokza normale indirio azsa normale cikario deniyebilirsiniz adetide hormonlarida duzenler

Ara kanamalar polip belirtisi oluyor genelde yani rahminde yara vardır o kanıyordur. Doktora git canım. Bi tanıdığımında oluyordu yumurtlama kanaması demişler yıllardır evlendikten sonra gittiğinde vajinal muayenede anlamış doktor dondurmuş yarayı.

Ara kanamadan kastı 10 güne kadar olan kanama ama 2 adet arası değil

Bilmiyorum ki ben cok gittim bi problem cikmadi ama olada bilir

Hayit tohumu nasil kyllaniliyor peki
Hayit tohumu 5tlcivari bir fiyatla satiliyor .bi bardak suyu cezvede kaynatiosun 1cay kasigi tohumu ezip kaynayan suya atiyosun altini kapatim5-10 dakika demlenmesiji bekleyip suzup sıcak olarak gunde iki kere iciosun. Adetken agrilarida hafifletio

Kansizligi olanin cok oluyor.

Ama sen doktora gitmelisin, ara kanamalar var diyorsun. Saglik sorunu olabilir. Ihmal etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…