- 20 Mayıs 2015
- 45
- 6
- 86
- Konu Sahibi mirimiri0000
-
Ara kanamalar polip belirtisi oluyor genelde yani rahminde yara vardır o kanıyordur. Doktora git canım. Bi tanıdığımında oluyordu yumurtlama kanaması demişler yıllardır evlendikten sonra gittiğinde vajinal muayenede anlamış doktor dondurmuş yarayı.Merhaba arkadaslar benim adetim cok geliyor yani alti gun geluyor ama ilk uc gun yogun oluyor sonra azaluyor ara kanamalrim da oluyor her ay yaklasik uc senedir bunu yasiyorum kur denesem olur mu acaba bilgisi olan varmi aslan pancesi kuru yada civan percemi iyi gelir mi yardinci olur msunuz
Ara kanamadan kastı 10 güne kadar olan kanama ama 2 adet arası değilAra kanamalar polip belirtisi oluyor genelde yani rahminde yara vardır o kanıyordur. Doktora git canım. Bi tanıdığımında oluyordu yumurtlama kanaması demişler yıllardır evlendikten sonra gittiğinde vajinal muayenede anlamış doktor dondurmuş yarayı.
Evet benim adet alti gun suruyor bitiyor ve uc dort gun sonra ara kanamam baliyor bi uc dort gun onu cekiyorum azar azar bu bi sorun olabolir
arkadaşımın da aynen konu sahibinin dediği gibi oluyordu canım aşağı yukarı yumurtlama dönemine denk geliyorAra kanamadan kastı 10 güne kadar olan kanama ama 2 adet arası değil
6 günden sonra kesilip tekrar başlayınca 3-4 gün sürüyor deyince toplamda 9-10 gün gibi düşünmüştüm yanlış anladım o Zaman :)İki adet arasi olan kanamalar canim adet kanamasi gibi degil yogun olmuyor
Hayit tohumu 5tlcivari bir fiyatla satiliyor .bi bardak suyu cezvede kaynatiosun 1cay kasigi tohumu ezip kaynayan suya atiyosun altini kapatim5-10 dakika demlenmesiji bekleyip suzup sıcak olarak gunde iki kere iciosun. Adetken agrilarida hafifletioBilmiyorum ki ben cok gittim bi problem cikmadi ama olada bilir
Hayit tohumu nasil kyllaniliyor peki
Merhaba arkadaslar benim adetim cok geliyor yani alti gun geluyor ama ilk uc gun yogun oluyor sonra azaluyor ara kanamalrim da oluyor her ay yaklasik uc senedir bunu yasiyorum kur denesem olur mu acaba bilgisi olan varmi aslan pancesi kuru yada civan percemi iyi gelir mi yardinci olur msunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?