- 10 Kasım 2020
- 193
- 23
- 13
- Konu Sahibi Whiteerose
-
Hamilelik mümkün değil malesefArkadan sürtünme ile hamilelik olur mu ?
Tam bir sürtünme de değil tabi ki ama endişelendim
Yaklaşık 1 haftadır bunalımdayım adetim yaklaşıyor ve karın ağrılarım var biraz umarım psikolojiktir bu durum.
Anladım o zaman psikolojik benimki çok korktum bayaHamilelik mümkün değil malesef
Evet psikolojik keşke o kadar kolay olsaydıYoğun beyaz akıntı adet dönemi öncesinde normal midir ?
Evet olabilir bende de oluyorYoğun beyaz akıntı adet dönemi öncesinde normal midir ?
Evet olabilir bende de oluyor
Aynen canım rahat bırak adetin gecikir yoksaNormal yani ohh iyi aklıma farklı şeyler geldi de boş yere kuruntu yaptım demek ki
Peki funda hanım bir şey daha sorucam çok gerginim de rahim duvarı kalınlaşması normal mi ?Aynen canım rahat bırak adetin gecikir yoksa
Rahim kalinlasmasi adete yakın olur canımPeki funda hanım bir şey daha sorucam çok gerginim de rahim duvarı kalınlaşması normal mi ?
Psikolojik olarak bunalıma girdim ben ya hamileysem falan diye saçma sapan kuruyorum o akıntı geldikçe
Ella hapı falan alıp içmeme gerek var mı peki ?Rahim kalinlasmasi adete yakın olur canım
Ella ilk 3-5 gun etkilidir canım gerek yok zaten hamile değilsin emin olElla hapı falan alıp içmeme gerek var mı peki ?
Kafayı sıyırdım gerçekten kusura bakmayın
Tamam funda hanımElla ilk 3-5 gun etkilidir canım gerek yok zaten hamile değilsin emin ol
Elbette olmaz mümkün değilArkadan sürtünme ile hamilelik olur mu ?
Tam bir sürtünme de değil tabi ki ama endişelendim
Yaklaşık 1 haftadır bunalımdayım adetim yaklaşıyor ve karın ağrılarım var biraz umarım psikolojiktir bu durum.
Adet söktürücü ilaç içmeye gerek var mı peki ?Ella ilk 3-5 gun etkilidir canım gerek yok zaten hamile değilsin emin ol
Yok canım bekle sadeceAdet söktürücü ilaç içmeye gerek var mı peki ?
Yok Ella hapı içmedim sadece idrardan hafiften köpük gelince korktum la hamileysem diye.Eğer sürtünerek hamile kalmış olsanız bize de söyleyin nasıl surtundugunuzu bizde bi sürtünekgeçen haberlerde kadının biri rüzgar esti hamile kaldım demisti o rüzgar zaten bı bize vurmadı camları açtık zatürre olduk vsvs
Neyse şaka bı yana saçmaladım hoş görün lütfen
İmkansız bişi hamile kalma durumu Ella icmissiniz galiba yanlış anlamadiysam tam okumadım da konu da geçiyordu stres yaparsan belirti arasan miden de bulanır adetinde geçikir kafana takma hamile olmazsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?