Adet dönemi

Psikolojik olarak bunalıma girdim adetime de 9 gün var daha yoğun akıntı geliyor sonrasında akıntı olmuyor tekrar bu normal mi sizce ?

Hamile falan olmak istemiyorum korkuyorum

Funda hanım hiçbir şekilde mümkün değil o zaman demi ufak bir sürtünme bile olsa imkansız

Tam olmadı bile ama ben aşırı gerginim ağlayacam kendimi zor tutuyorum

Adet dönemi öncesi bulantı normal mi peki ? Akıntı da bulantı yapar mı ?

Tam sürtünme olmadı ama sonrasında silmedim de bir şeyle yani hamilelik ihtimali hatta mümkün bile değildir demi

Asya hanım adet dönemi öncesi yoğun akıntı normal mi beyaz şekilde geliyor midemde bulanıyor biraz hamile olmak falan istemiyorum ilaç da almadım ağlamamak için kendimi tutuyorum
Kaç gün var ki adetine adet zamanı akıntı da olur mide bulantısı hemen başlamaz

Kaç gün var ki adetine adet zamanı akıntı da olur mide bulantısı hemen başlamaz
Pepapp uygulaması var ordan takip ediyorum 9 unda olucam bu ay

Daha öncesinde ertesi gün hapı falan içmiştim önceki aylarda vücudumu alt üst etti baş ağrısı bile yaptı o hap bende gerginlik huzursuzluk hepsini yaşadım.
Ondan dolayı adet dönemim düzensiz baya

Anladım hamile olsan bile şuan belirti olmaz

Bu kadar korkuyorsan neden devam ediyorsun ilişkiye? Daha önce de ertesi gün hapı içtim falan demişsin bir de. Gerçekten kendine hiç mi acımıyorsun anlamadım ki. Sevgilin ne alemde, senin kadar takmadığına eminim. Sorumluluğunu alamayacağın şeylere girişme bence, iki dklik zevk günlerdir seni burda 'yok hamile olamazsın' cümlesini duymak için süründürüyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…