- 10 Kasım 2020
- 193
- 23
- 13
- Konu Sahibi Whiteerose
-
Yanlış yazmışım o kısmı ya hamileysem diye korktum bayaYok Ella hapı içmedim sadece idrardan hafiften köpük gelince korktum la hamileysem diye.
Ama ufak bir sürtünme oldu hatta tam olmadı bile.
Boşaldı mi partnerinYok Ella hapı içmedim sadece idrardan hafiften köpük gelince korktum la hamileysem diye.
Ama ufak bir sürtünme oldu hatta tam olmadı bile.
Öncesinde hafiften sürttü aslında sürtünme bile olmadı doğru düzgün.Boşaldı mi partnerin
Yok canım bekle sadece
23 yaşındayım adetime birkaç gün var ama tedirginim hafiften bulantım var sanırım akıntıdan dolayıYaş kaç 15 falan mı
Asya hanım adet dönemi öncesi yoğun akıntı normal mi beyaz şekilde geliyor midemde bulanıyor biraz hamile olmak falan istemiyorum ilaç da almadım ağlamamak için kendimi tutuyorumBoşaldı mi partnerin
Kaç gün var ki adetine adet zamanı akıntı da olur mide bulantısı hemen başlamazAsya hanım adet dönemi öncesi yoğun akıntı normal mi beyaz şekilde geliyor midemde bulanıyor biraz hamile olmak falan istemiyorum ilaç da almadım ağlamamak için kendimi tutuyorum
Pepapp uygulaması var ordan takip ediyorum 9 unda olucam bu ayKaç gün var ki adetine adet zamanı akıntı da olur mide bulantısı hemen başlamaz
Anladım hamile olsan bile şuan belirti olmazPepapp uygulaması var ordan takip ediyorum 9 unda olucam bu ay
Daha öncesinde ertesi gün hapı falan içmiştim önceki aylarda vücudumu alt üst etti baş ağrısı bile yaptı o hap bende gerginlik huzursuzluk hepsini yaşadım.
Ondan dolayı adet dönemim düzensiz baya
O ufacık sürtünmeden bile hamile kalmam mümkün değildir demi ?Anladım hamile olsan bile şuan belirti olmaz
Ben hamile kalmak için türlü türlü hareketler yaparken sen sürtünme ile hamile kalsan devamını getiremedimO ufacık sürtünmeden bile hamile kalmam mümkün değildir demi ?
Anladım devamını mümkünatı yok yani boş yere kendi kendime kurmayım o zamanBen hamile kalmak için türlü türlü hareketler yaparken sen sürtünme ile hamile kalsan devamını getiremedim
Aynen takmaAnladım devamını mümkünatı yok yani boş yere kendi kendime kurmayım o zaman
Bir adet olayım da aşırı gerginim inşallah şu gerginliğim biterAynen takma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?