adet döneminde e2 kaç olmalıdır

bayannil

Guru
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
36
0
286
Aydın
merhab dr bey
29 yaşındayım bir tüp bebek denemem oldu fakat yumurta büyümediği için tedaviyi 3 ay önce bıraktım.

2 aydır ilaçla adet görüyorum.dün değerlerimi ölçtürdüm sizin yorumunuzu istiyorum.

5 ay önceki fsh değerim ilaç kullanmadan 40 değerindeydi.

dünkü değerim
E2 273 pg/ml
FSH 9.57 mlU/ml
LH 9.95 mlU/ml

buna bnezer daha öncede böyle sonuç almıştım ama o zaman ki e2 500 üzerindeydi.ve ilaç kullanmıyordum.kist oluştuğu için değer böyle çıkıyormuş.adet döneminde e2 kaç olmalı?

hocam şimdi ilaçla adet görüyorum. yine kist mi var merak ediyorum.beni bilgilendirirseniz sevinirim

merhaba

ilaçsız adet görenlerde yumurtlama zamanı e2 200-300 değerinde olur.Sizde kullandığınız ilaç nedeniyle bu değer çıkmış olabilir ben kist olacağını düşünmüyorum

iyi günler

merhaba,

ben ilaçsız adet görüyorum (yaş 34.5), fakat dondurulmuş tedavim öncesi
nisan ayında e2 155
mayıs ayında e2 119 çıktı (21 gün ginera kullanmama rağmen) doktorum yüksek dedi ve tedaviye başlamadı.
geçen yıl yaptırdığım amh testim 2.17 çıkmıştı. şimdi amh yi yenilemeli miyim?
3 ay arka arkaya dondurulmuş tedavisine hazırlıkta günde 4x1 estrofem kullanmıştım (progesterona başlanmadı rahim ince kaldığı ve tedavi yarıda kesildiği için), bu e2 yi yükseltmiş olabilir mi?

teşekkürlerimle,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…