adet döneminde ilişki sonrası gebelik

angel_light_angel

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
669
80
118
ya kızlar, ben cuma günü adet oldum. normalde en fazla 3 gün sürer benim adetim. dün gece de azalmıştı. bizimki duramadı ve ilişkiye girdik. sonra zaten azamıştı adetim kesildi bugün hiç gelmedi. bitti mi adetin yoksa ilişkiden doayı mı kesildi bilmiyorum. ben bebek istiyorum. bu ay da çalışmalara devam edicez. sorun yaratır mı sizce? kesildi mi bitti mi adetim bilmiyorum. bebek için sorun olur mu?

ya kızlar, ben cuma günü adet oldum. normalde en fazla 3 gün sürer benim adetim. dün gece de azalmıştı. bizimki duramadı ve ilişkiye girdik. sonra zaten azamıştı adetim kesildi bugün hiç gelmedi. bitti mi adetin yoksa ilişkiden doayı mı kesildi bilmiyorum. ben bebek istiyorum. bu ay da çalışmalara devam edicez. sorun yaratır mı sizce? kesildi mi bitti mi adetim bilmiyorum. bebek için sorun olur mu?

cnm mrb öncelikle ovulasyon günlerini hesapla bakalım ne cıkacak ona göre ovulasyon günlerinde ilişkiye gir gün aşırı yap eğer rabbimde yazmışsa alnına bebişini oluyo benim ovulasyon günüm 7 ila 12 nisandı ve eşim 11 nisanda ameliyat oldu bizim yaramaz bebişimiz 9 nisanda tek birleşmeyle olmuş:) 3 ay o kadar uğraştık olmadı tek atışla olmuş allahın kerameti işte:) rabbim her isteyene verir inş.:46::emir_bebek:

Back
X