Adet Dönemine Yakın İlişkiye Girince Kanama Oluyor,yardım edin lütfen !!

Prenses9130

Uçurum Çiçeği
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2010
348
4
68
Arkadaşlar;
Adet görmeme yakın,ilişkiye girince ilişki sırasında kanama oluyor.Başka zamanlarda olmuyor,sadece adetim yaklaştığı zaman kanama oluyor.Bir gün kadar devam ediyor,sonra geçiyor.Sonra günü gelince adet görüyorum.Aynı sorunları yaşamış olanlar lütfen,cevaplarınızı bekliyorum.

Cnm onemli birsey oldugunu sanmiyorum.bendede olmustu gecen ay 3 defa adet kanamasi gibi uzun surdu endiselendim kadin doguma gittim herhangi kotu birsey yok dedi ama diger aylarda takip edicez dedi.tavsiyem bi doktora git.kafan rahatlar ben utancimdan muayeneden korkumdan cok erteledim.sonunda esimin zoruyla gittim kafam rahatladi.doktora git ve diger aylarda takip et.gecmis olsn

Cnm onemli birsey oldugunu sanmiyorum.bendede olmustu gecen ay 3 defa adet kanamasi gibi uzun surdu endiselendim kadin doguma gittim herhangi kotu birsey yok dedi ama diger aylarda takip edicez dedi.tavsiyem bi doktora git.kafan rahatlar ben utancimdan muayeneden korkumdan cok erteledim.sonunda esimin zoruyla gittim kafam rahatladi.doktora git ve diger aylarda takip et.gecmis olsn

Çok sağolun,bende korktuğum için kaç aydır erteliyorum.Sanırım başka çare yok.

Back
X