Gebeliğe Hazırlık Adet dongum hep 25 26 dır suan 30 gecikmem var acaba hamile miyim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Essa8619

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2018
1.156
1.053
133
38
Döngü surecim 4 gun gecikti hic bukdr olmamışti idrar testi negatif cikti aksamyaptim ama bi heyecan belkide sabah yapmalıyım . Adet olacakmis gibi agrilarim hic bitmio üstünede meme ucu sızlamasi mevcut bilemedim bakalm yarin nolcak..

Geç döllenme olduysa olabilir tabi ki regl olmadığınız sürece umut var 2 günde bir sabah test yapın bence inşallah pozitifi görürsünüz

Idrarda en son cikiyormus sanırım kan vermek lazim ama cocukla cikilmiyor idrarı tekrar denicem bakalm tsk ederim

Kizlar acil yardim beta yaptırdım ama 0.10 cikti bu ne demek acaba erken mi hala yoksa yok mu adetim 4 gun gecikti ilk defa gecikiyorum anlamadim

Kizlar acil yardim beta yaptırdım ama 0.10 cikti bu ne demek acaba erken mi hala yoksa yok mu adetim 4 gun gecikti ilk defa gecikiyorum anlamadim
Hamile değilsin büyük ihtimal canım geç döllenme olmuş olma şansı var bence yine de bir hafta kadar regl olmazsan tekrar kan verebilirsin ya da doktora gidebilirsin belki başka bir nedeni vardır gecikmenin 10 güne kadar normal kabul ediliyo 10 günü geçer test hala negatif çıkarsa doktora gitmende fayda var

Back
X