• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet döngüsü ?

Aksinavzem_16

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Merhaba en son 20 ocakta adet oldum 8 günlük bir adet sürecinden sonra hala adet olmadım farklı günlerde 2 defa test yaptım negatif çıktı şuan adet döngüsü 44 gün oldu normal bir durum mu mevsimsel değişimlerde veya ramazan ayında bu durumu yaşayanlar var mı ?

Merhaba en son 20 ocakta adet oldum 8 günlük bir adet sürecinden sonra hala adet olmadım farklı günlerde 2 defa test yaptım negatif çıktı şuan adet döngüsü 44 gün oldu normal bir durum mu mevsimsel değişimlerde veya ramazan ayında bu durumu yaşayanlar var mı ?
Normalde her zaman düzenli regl oluyor musunuz

Merhaba bende en son 31 ocakta oldum 5. Gün gecikmediğim normalde hep düzenli 27-9 arası olur. Ramazandan mı kaynaklı acaba diyorum. Gebelik testleri negatif onu da yaptım ama doktora gitsem mi acaba diyorum

Back
X