Adet düzeni bir kaç ay bozulup sonra hamile kalanlar varmış bu doğru mu acaba rahim kendini gebeliğe hazırlarmış. Benimde hiç geçmeyen adetlerim 6 gün

Endolubirkiz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2019
477
219
53
29
Adet düzeni bir kaç ay bozulup sonra hamile kalanlar varmış bu doğru mu acaba rahim kendini gebeliğe hazırlarmış. Benimde hiç geçmeyen adetlerim 6 gün gecikti bu ay 2 ay öncede 10 gün erken geldi bunlar bı işaret olabilir mi lütfen sorar misinizzzz 💕💞

Adet düzeni bir kaç ay bozulup sonra hamile kalanlar varmış bu doğru mu acaba rahim kendini gebeliğe hazırlarmış. Benimde hiç geçmeyen adetlerim 6 gün gecikti bu ay 2 ay öncede 10 gün erken geldi bunlar bı işaret olabilir mi lütfen sorar misinizzzz 💕💞
Benim öyle oldu ucgun gecikme üç gün erken derken hamile kaldım

Bende de aynısı oldu. 28 günde bir mutlaka adet olurken adetim 30 günde bire çıktı. 7 gün adet görerken,8 güne çıktı. Normalde sancısız adet süreci geçirirken,adetlerim sancılı geçmeye başladı. Bu ay da hamile kaldım.😊

Benimde gecen ay 30 gunde olurken 38 r cikmisti bu ayda 6 gun gecikiyor inseALLLaH Rabbim nasip eder

Bende de oldu o.eylül ayında 1 hafta gecikti reglm hayatımda gecikmezdi ama o zamanlar korunuyorduk eylulde soğan kürü yaptım gecikme olmadı ekim basında sonra kasım basında yine geiktim bu arada hep korundum en son geciken reglmde prolaktin yüksek cıktı 40 bi cıktı bi de 26 sonra ben de aslan pencesi içtim günde bi kez ama belki hiç etkisi yoktur bilmiyorum o ay da oylesine korunmadık ve hamile kaldım rahat olun diye yazıyorum insan gerçekten beklmedigi zaman olurmus ben hala şok içindeyim nasıl oldu diye

Back
X