I
ilaydaa
Ziyaretçi
- Konu Sahibi ilaydaa
-
Kızlar aranızda adet düzeni ile ilgili bilgisi olan varmı.
Aramızda muhakkak adet düzensizliği çeken arkadaşlar vardır.
Bunun için önerisi olan herhangi bir bitkisel ilaç falan kullanan varmı
Bu konudaki bilgileriniz paylaşırsanız mennun olurum..
Kızlar aranızda adet düzeni ile ilgili bilgisi olan varmı.
Aramızda muhakkak adet düzensizliği çeken arkadaşlar vardır.
Bunun için önerisi olan herhangi bir bitkisel ilaç falan kullanan varmı
Bu konudaki bilgileriniz paylaşırsanız mennun olurum..
canım bence aktarlarda satılanlardan alma ımkanın varsa ordan al..Benim kilo ve pcos gibi bir sorunum yok
Sadece günlerim düzensiz oluo bazen yani her ay belli bir günde adet olamıyorum
En az 1 hafta geçiyoo
30-32-34-35 gün hatta 35 günüde geçiyo
Oyüzden yumurtlama günümü tutturamıyorum galiba
Bide bu adaçayını marketlerde satılanlardan alsam bir faydası olurmu
Yoksa aslını mı almam gerekiyo :uhm::uhm:
sermus canım aynen ben de 3 ay geciti düzensizdi adetim hep gecikti ağrım da oluyordu bebiş istiyorum olmuyor doktra gittim vajinanda iltihap var dedi ama hani engelmidir bebiş olmasına bilmiyrum yaa offffffff ama olmaz die bişeyde demedi doktor bana:çok üzgünüm::uhm:arkadaşlar bendede son 3 aydır adet düzensizliği var,ondan önce son derece düzenliydi,önceki ay 48.günde,bu ay 39.günde adet oldum..doktorum rahimde iltihaplanma oduğunu ve ondan kaynaklanabileceğini söledi...
sermus canım aynen ben de 3 ay geciti düzensizdi adetim hep gecikti ağrım da oluyordu bebiş istiyorum olmuyor doktra gittim vajinanda iltihap var dedi ama hani engelmidir bebiş olmasına bilmiyrum yaa offffffff ama olmaz die bişeyde demedi doktor bana:çok üzgünüm::uhm:
ilaydaacım bişey merak ettim sen doktora gittinmi acaba adet düzensizliğile ilgili bnedede var malesefa.s.
canım banada olmaz diye bişi demedi,ama risskli ve zor bir durum,onun için mutlaka iltihabın geçmesi lazım...bende çok istiyorum tekrar bebiş sahibi olmayı ama,takdir allahtan,hayırlısı olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?