Adet düzensizleşmesinden sonra hamile kalınıyormuş?

düzensizleştikten sonra hamile kaldım

• Ankete Katılan
    60

aykara2

Guru
Kayıtlı Üye
25 Mart 2008
732
2
296
Ankara
arkadaşlar aldığım bilgilere göre düzenli adet görüp,düzensizleşmeye başladığında birkaç ay içinde hamile kalınıyomuş.ben normalde günü gününe olurum.temmuzda düşük yaptım.hamile kalmadan bir iki ay önce adetim düzensizleşti.sizdede oldumu bu.öğrendiğim bu bilgiyi sizinle paylaşmak istedim.sizde yazarsanız ,doğrumu değilmi anlamış oluruz.sevgiler

canım senin ümidini kırmak istemem ama ben korunmayı bırakalı 14 ay oldu ve her ay adetim düzensizleşiyo korunmayı bırakmadan önce günü gününe saat gibi gelirdi hayırlısı inşallah seninki hamileliğin habercisidir

valla canım bende korunmayı bıraktıktan sonra düzensizdi adetlerim 4 aydır ilaç kullandıgımdan sanırım birer gün önce adet oluyorum

canım senin ümidini kırmak istemem ama ben korunmayı bırakalı 14 ay oldu ve her ay adetim düzensizleşiyo korunmayı bırakmadan önce günü gününe saat gibi gelirdi hayırlısı inşallah seninki hamileliğin habercisidir

canım benimde bir buçuk yıl oldu.Allah hepimizede hayırlısını nasip etsin

Canım benım 3.gebelıgımde adetım duzensızlestı ılk defa ve dıger aya hamıle kaldım ıns sende hamıs olursun guzel haberlerını beklıyozzz

Bende bunu düşünmeye başlamıştı ama acaba doğruluk payı nedir...:uhm:
Benimde hamile kalmadan önce 3 ay düzensizdi adetim gecikmeli olurdum ama sonrasında hamile olduğumu öğrendim bu iki defa başıma geldi bilmiyorum tesadüfmü yoksa dediğin lemi alakalı canım herşeyin hayırlısı olsun...a.s.

canım evet benimde öyle oldu çok düzenliydi adetim sonra 3 ay boyunca çok düzensizleşti ve ben 3. ayın sonunda hamile kaldım.

canım bu duruma dr lar rahim bebek arıyo derler,eger hiç agrın sızın yoksa tabi.saglıklı ve sorunsuz isen hemen hamile kalırsın.istiyorsan hayırlı olsun.

Çok düzenli olan adetim iki aydır duzensızleşmeye başladı.. hamile kalırsam hemen yazıcam topiğe. Hakkımızda hayırlısı olsun.

bende 30 gunde bir oluyordum.bu ay erken oldum 3 gun.şimdide adetimi bekliyorum.düşükten öncede 28 gunde bir olurdu.yanı ben eski düzenime döndüğümü düşünmüştüm ama bakalım ne olacak bende haber vereceğim merak ettim doğrusu.

ben de bunu bir kaç yerde daha söyledim. Benim de bildiğimde o adet düzensizleşince hamile kalınıyor 1-2 ay içinde diye. Hatta çok sevdiğim bir arkadaşım var o da sürekli aynı şeyi söylüyor bakalım benim de bu ay 7 gün attı önümüzdeki aylara bakıcaz artık:))

benimd bu ay regl 10 gün gecikti.İnşallah hayırlısıyla olur...
Allah hepimizin gönlüne göre versin arkadaşalar...

benim de saati bile belliydi neredeyse adetimin ama bebek düşünmeye basladıgım andan itibaren düzensizleşti.7-8 ay hep gecikti.sonra kafama takmamaya basladım tekrar düzene girdi.tam düzene girdi derken son ay ilk kez 4-5 gün erken geldi.şaşırdım bu duruma.ertesi ay da hamile oldugumu öğrendim.bence adet düzensizliği kafamıza taktıgımızdan oluyor.

benim de saati bile belliydi neredeyse adetimin ama bebek düşünmeye basladıgım andan itibaren düzensizleşti.7-8 ay hep gecikti.sonra kafama takmamaya basladım tekrar düzene girdi.tam düzene girdi derken son ay ilk kez 4-5 gün erken geldi.şaşırdım bu duruma.ertesi ay da hamile oldugumu öğrendim.bence adet düzensizliği kafamıza taktıgımızdan oluyor.

nur82 canım benim düzensizlikten kastım strese bağlı olan değil.durup dururken olan.stresten olan düzensizlik başka.bak sende düzensizleştikten sonra kalmışsın.yanlış anlamadıysam tabi...

benimde 2 kızımda adet düzensizligim oldu ve 2 ay için de hamıle kaldım bu çok dogru bi tespit

tezimizi onaylayanlar
nur82.....................ertesi ay
umut_sevgim..........ertesi ay
meleğimsin.............2 ay sonra
aykara....................2 ay sonra(ilkinde)

beklemede olanlar
evriş...................2 aydır düzensiz
gelgit.................1 aydır düzensiz
kaldera..............1 aydır düzensiz
my-angel...........1 aydır düzensiz

hadi bakalım hayırlısı.listeye ismini ekletmek isteyenler buyursun.her iki listeyede bekliyoruz.bu arada kızlar ben sürekli giremiyorum.listede yardımcı olurmusunuz.olursanız sevinirim.

tezimizi onaylayanlar
nur82.....................ertesi ay
umut_sevgim..........ertesi ay
meleğimsin.............2 ay sonra
aykara....................2 ay sonra(ilkinde)

beklemede olanlar
evriş...................2 aydır düzensiz
gelgit.................1 aydır düzensiz
kaldera..............1 aydır düzensiz
my-angel...........1 aydır düzensiz

Back
X