Adet duzensizligi acil yardım

mervekaranfil

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2022
887
-209
28
Asla kendimi bildim bileli kendiliğimden adet olmam olursam da 2 ayda bir kafası ne zaman eserse o zaman olurum bazen 3 olur belli olmuyor kuzenim 16 yaşında ondada yumurta tembelliği varmış o kız hiç olmuyor galiba genetik bir durum genelde tarsual ile adet oluyorum ilerde çocuğum olmayacağından çok aşırı korkuyorum sizce benim çocuğum da olur mu

Bi doktora gidip.muayne ol adetlerini duzene sokun ilacla hallolucak bisey bu.. bende hic kendi kendime adet olmazdim pko var bende hep ilacla olurdum su an hamileyim neden olmasin hayatta hersey bizim icin hic adet olmadan hamile.olanlarda var tedavisiz ...

Arkadaşım pcos olabilir endometriozis olabilir. Birçok hastalık neden olabilir. En kısa süredebir kadın doğum uzmanınagiderek muayene ol. Ultrason çektir. Tahlil yaptır

Umutsuzluğa kapılıp psikolojini bozma tabi ki hamile kalabilirsin

Benim halamda ilaç kullanmadan adet olamazdı hayatı boyunca toplasanız bir elin parmakları kadar adet olmamıştır ama çocuğu olmasını istediğinde doktora gitti yumurta geliştirici ilaç kullandı ikizlere hamile kaldı şimdi 14 yaşında ikiz oğulları var . yani imkansız diye birşey yok kalbinizi ferah tutun sizinde evlatlarınız olur inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…