Adet düzensizliği için hayıt otunu nasıl kullandınız

• Konu Sahibi Konu Sahibi Ghhg1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ghhg1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
12 Kasım 2015
880
200
103
33
Adet düzensizliği için hayıt otunu nasıl kullandınız tarif edermisiniz? Polikistik over olanlar da kullanabilir mi pkolu olup kullanan fayda gören var mı yorumlarınızı bekliyorum

Evt cnm ben de pkoluyum ama onun hapini yapmislar otu cok aci ve duzenli kullanimi zor oluyor hapi zaten kendisi ben kullaniyprum cok memmnum duzenli adet olmaya başladım keske hamile de olsam bionorica agnucaston arastir nette

Evt cnm ben de pkoluyum ama onun hapini yapmislar otu cok aci ve duzenli kullanimi zor oluyor hapi zaten kendisi ben kullaniyprum cok memmnum duzenli adet olmaya başladım keske hamile de olsam bionorica agnucaston arastir nette
Canım cok tsk ederim bilgi verdiğin için peki ne derece de bir pkoluydun?
Mesela ben genç kızlııgımdan beri pkoluyum adetlerim cok düzensiz hiç düzenli adet göremiyorum hormonlarım ne durumda bilmiyorum cunku uzunusüreddir Hormonlarıma baktırmsdım bıktım cunku hapını kullansam Zararı olmaz dmi? Burda bir bayan hayıt kullandım saclarım döküldü yazmıs cok korktum benimde cok dökülüyor pcodan dolayı iyice azaldı :(
Ve senin pko ne derecedeydi şimdiden tskler

Bir de bu ilacı Eczaneden alabiliyormuyuz nerden temin ediyorsunuz suyu çokmu acı o yüzden mi hapını içşyorsunuz

Zaten bizler icin uretilmjs bir ilac rahat ol seninki gibi benim de genc kizligimdan beri düzensiz adet ocagimi yakti bu hastalik doktorlarin verdigi o igrenc dogum kontrol haplari en son endometriosis yapti bende yani onun neden oldugunu dusunuyorum bu ilaci rahatlikla kullan ben otunu da kullanmıştım ayni bunun kullanimi daha kolay her gun bir tablet ayni saatlerde alcaksin bu kdr basit

Tamam cok tsk ederim Son olrak baslamak içün adet olmayı falan beklemek gerekiyor mu? Şimdi hemen baslayabişirmiyim? Ve adetliyken içiliyor mu

Adet zamaninda başlayabilirsin simdi de adet günlerinde dahi kesintisiz kullan cnm bu doktorlari boşver keske zamaninda olsaymis bu ilac ya da varmis benim haberim yokmus

Kizlar bende pkoyum.hemde ilacla regl olan bi pko banada yardim edin :(

Hayır tohumundiyorlar ilacıda varmış kullanan varsa hangisi daha iyi günde kaç defa mesela bu konuda bizi bilgilendiren birisi olursa çok seviniriz

İla
Hayır tohumundiyorlar ilacıda varmış kullanan varsa hangisi daha iyi günde kaç defa mesela bu konuda bizi bilgilendiren birisi olursa çok seviniriz
Hayıt ilacının adı agnucaston günde bir kere tok karnına içiliyor adetliyken bile içüliyor

Back
X