- 12 Kasım 2015
- 880
- 200
- 103
- 34
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım cok tsk ederim bilgi verdiğin için peki ne derece de bir pkoluydun?Evt cnm ben de pkoluyum ama onun hapini yapmislar otu cok aci ve duzenli kullanimi zor oluyor hapi zaten kendisi ben kullaniyprum cok memmnum duzenli adet olmaya başladım keske hamile de olsam bionorica agnucaston arastir nette
Bir de bu ilacı Eczaneden alabiliyormuyuz nerden temin ediyorsunuz suyu çokmu acı o yüzden mi hapını içşyorsunuzEvt cnm ben de pkoluyum ama onun hapini yapmislar otu cok aci ve duzenli kullanimi zor oluyor hapi zaten kendisi ben kullaniyprum cok memmnum duzenli adet olmaya başladım keske hamile de olsam bionorica agnucaston arastir nette
Cmaım bende aynı durumdayım valla napcagımı ne kullancagımı sasırdımKizlar bende pkoyum.hemde ilacla regl olan bi pko banada yardim edin![]()
Hayıt ilacının adı agnucaston günde bir kere tok karnına içiliyor adetliyken bile içüliyorHayır tohumundiyorlar ilacıda varmış kullanan varsa hangisi daha iyi günde kaç defa mesela bu konuda bizi bilgilendiren birisi olursa çok seviniriz