Adet düzensizliği için önerilerinizi bekliyorum...

Silaammm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Temmuz 2013
142
7
68
Arkadaşlar merhaba, 19 yaşındayımm..
Adetlerim cok duzensiz.. Daha dogrusu ilac kullanmasam 2-3 ay gelmedigi oluyor..
:50::50:
İlac olarak duphaston kullandım ama ne zaman bıraksam yine aynı oldu.. Acıkcası artık kullanmak istemiyorum
:15::15:
Bana onerebilceginiz herhangi bi bitkisel kur olur mu
:44:
Ben su an sogan suyu iciyorum.. :7: :7: :7:
29 agustosta adet olmam gerekiyor bakalım olcak mıyım..
:19::19:
Onerilerinizi bekliyorum..
:13:

aslan perçemi soğan küründen sonra bu bitki çayını öneririm canım ... soğan kürü faydasını gösterir emin ol ben kullandım ama bir ay sonra ramazan nedeniyle yapamadım ama bayramdan sonra yapacağım inşallah en iyi ve en etkili soğan kürü ...ilaç kullanma bence ..

aslan perçemi soğan küründen sonra bu bitki çayını öneririm canım ... soğan kürü faydasını gösterir emin ol ben kullandım ama bir ay sonra ramazan nedeniyle yapamadım ama bayramdan sonra yapacağım inşallah en iyi ve en etkili soğan kürü ...ilaç kullanma bence ..

Canımmm merhaba oncelikle cevabın icin cok tesekkür ederimm :16::16::16:
Internetım bozuktu, telefondan gırdım ama cevap yazamadım. Simdi internet duzelince yazma fırsatım olduu
Sogan kurunu 1 hafta olcak bitireli.. Normadlde bugun adet olmam gerekirdi.. Ama ben hic zamanında olmadigim icin.. Bakalım faydasını göstercek mii :44::44:
Sogan kurunun 3 aylık devrini tamamladıktan sonra aslan percemini arastırıp denerim artıkk :19:

Canımmm merhaba oncelikle cevabın icin cok tesekkür ederimm :16::16::16:
Internetım bozuktu, telefondan gırdım ama cevap yazamadım. Simdi internet duzelince yazma fırsatım olduu
Sogan kurunu 1 hafta olcak bitireli.. Normadlde bugun adet olmam gerekirdi.. Ama ben hic zamanında olmadigim icin.. Bakalım faydasını göstercek mii :44::44:
Sogan kurunun 3 aylık devrini tamamladıktan sonra aslan percemini arastırıp denerim artıkk :19:

önemli değil canım ... dene bakalım ... araştır tabiki... inşallah hakkında hayırlısı olur ..

önemli değil canım ... dene bakalım ... araştır tabiki... inşallah hakkında hayırlısı olur ..

Amin insallah insallah hepimiz icin.. Cekilir dert degil tabi ama beteri de var.. Allah kimseye vermesinn
Bir de sey eger sogan suyu adetimi getirmezse ben yine ilac kullanmak istemiyorum canım adet söktürücü olarak ne icebilirim acaba bilgin var mı adetimi getirmesi icinnn
:44::44:

Amin insallah insallah hepimiz icin.. Cekilir dert degil tabi ama beteri de var.. Allah kimseye vermesinn
Bir de sey eger sogan suyu adetimi getirmezse ben yine ilac kullanmak istemiyorum canım adet söktürücü olarak ne icebilirim acaba bilgin var mı adetimi getirmesi icinnn
:44::44:

adaçayı günde 2 fincan içersen gelir adetin yakınına doğru 10 gün yada bir hafta kala ...

ilaç içecek olursun reglinin 16. gününden itibaren günde iki kere duphaston kullanabilirsin .... doktorun verdiyse eğer .... hamiş olsan bile bir zzararı olmmazz... hormnonlarını dengeler..

rica ederim canım ..... gebelik durumun varsa içme sakın adaçayı bebek düşüğüne sebep olur ...... haberin olsun ..

ilaç içecek olursun reglinin 16. gününden itibaren günde iki kere duphaston kullanabilirsin .... doktorun verdiyse eğer .... hamiş olsan bile bir zzararı olmmazz... hormnonlarını dengeler..

Yok evli degilim daha 19 yasindayimm ogrenciyimm biraz kucugum yani ablacim desem daha dogru heralde kac yasindasiniz bilmiyorum, canım cok sey kacabilir belkii :40::40:

o yuzden hamilelik gibi bir durum olamaz.. Duphastonu zaten kullandım 5-6 kez ama kullanmadıgım ay yine aynısı oluyor ve adetim tam gelmiyor yani kendiliginden oldugu gibi kanama olmuyor maaleseff

Yok evli degilim daha 19 yasindayimm ogrenciyimm biraz kucugum yani ablacim desem daha dogru heralde kac yasindasiniz bilmiyorum, canım cok sey kacabilir belkii :40::40:

o yuzden hamilelik gibi bir durum olamaz.. Duphastonu zaten kullandım 5-6 kez ama kullanmadıgım ay yine aynısı oluyor ve adetim tam gelmiyor yani kendiliginden oldugu gibi kanama olmuyor maaleseff

anladım canım 3 ay sonra 22 yaşında olacağım ... evliym 7 yıllık ... adaçayını kullan ozaman mutlaka canım... sana tavsiyem doktora gitmeyerek hata edrsin mutlaka zamanında düzenli git yoksa evlenince çok sorun yaşarsın benim gibi hataya düşme sakın ...7 yıldır hamile kalmak için çabalıyorum polikistik over sendromluyum

anladım canım 3 ay sonra 22 yaşında olacağım ... evliym 7 yıllık ... adaçayını kullan ozaman mutlaka canım... sana tavsiyem doktora gitmeyerek hata edrsin mutlaka zamanında düzenli git yoksa evlenince çok sorun yaşarsın benim gibi hataya düşme sakın ...7 yıldır hamile kalmak için çabalıyorum polikistik over sendromluyum

anladımmm Allah insallah yeni yasında bebegini verir..
Doktora 2 defa gittim canım ama bir sey diyor.. Emar raporumdada en son sag overde kucuk kistler goruldugunu ve polikistik over icin gerekli incelemelerin yapılması gerektigi yazıyordu ama doktorum ısrarla hicbir seyin yok normal dedi cok da iyi bir doktor yani burdaki en iyi jikolog kadıın hastalıkları diyebilirim belkide bebek istemedigim evli olmadıgım icin üzerinde durmadı bilemiyorum..
Ama ramazandan sonra baska doktora gitmeyi düsünüyorum..
Insallah sende bebegine kavusursun. Sen benden daha cok sey biliyorsundur ama ben arastırırken birsürüüüü kisi okudum polikstik overli olup hamile olan zamanı geldiginde bebegin mutlaka gelcektirrr :16::16:

Sahlep işe yarıyor kızlar günde 3-4 adet sahlep içiyorsunuz ve adeti düzenliyor. Ben denedim gerçekten işe yaradı ama sürekli çözüm sunmayabilir

Adet düzensizliği olanlar MUTLAKA TİROİT hormonunuzun ölçtürün..doktor istemesede ölçtürün..tespiti zaman alan bişey..

Back
X