- 17 Ocak 2016
- 18
- 3
- 16
- 28
- Konu Sahibi estrellas_amorrr
-
... Bilmiyorum ki. 2 gün önce adet olmam gerekirdi yinr olmadm.Hamile kalabilirsin belki yumurtlama oldu mu peki bu ay ?
dr 'nuz ne verdi adet söktürücü olarak Tarlusal mı ?
Bende söktürsün diye gitmiştim ilacı bitirdim ve hamileymişim.
Ümitlendirmek istemem ama siz gene de bir test alıp yapın.
Yok ben kullanirken ilacı hastalanmadim.siz adet olmussunuzEvet tarlusal vermişti kullanırken adet olmuştum. Adetim bitti ve bu ay yine geciktim korunmasız ilişkimde oldu. Normalde hep geciktiği için de test yapasım gelmiyo kafam karıştı.
Canım kaç gün gecikmiştin benim 15 gün oldu hala yok 2kere kan testi yaptırdım negatif kusmalarım başladı kendi kendime kusuyor olamamYok ben kullanirken ilacı hastalanmadim.siz adet olmussunuz
Canım kaç gün gecikmiştin benim 15 gün oldu hala yok 2kere kan testi yaptırdım negatif kusmalarım başladı kendi kendime kusuyor olamam
Aynı şeyleri yaşamışız bende antibiyotik kullandım inşallah sonuçta aynı olurYani şöyle ilacın yarısında dr hastalanırsın dedi.Bende hala olmadım bir de lk gebeliğim olmadığı için biliyoum.Tuhaf belirtiler kendini gösterdi.Uyku,gaz problemi,halsizlik,canımın bişey istememsi,en önemlisi ise kasıkta iğne batar gibi batma.Ama birde ben o süreçte enfeksiyonda olmuştum hamile olduğuma ihtimal bile vermedim.Çünkü ağır antibiyotikte vermşti.Herhalde bu hallerim ondan dedm.Ama adete 7 gün kala test yaptım çok silik çıktı.
Dr oyle olmaz zaten tarlusal kullnmadan 15 gün olmamıştı kan testi yaptık negatifti dedi.Elindeki ise çok silik dedi.Sana daha iyi söktürücü verelim dedi.Ama kafan rahatlasın önce tekrar kan testi yapalım dedi.Ve 15 gün sonrasında hatırladığım kadarı ile pozitifti....
Kusmalarınız piskolojik olabilir ama gene de 1 kere daha tekrarlayın kan testini
Ay Amin canım inşallah.Aynı şeyleri yaşamışız bende antibiyotik kullandım inşallah sonuçta aynı olur
Amin canım sende sağlıkla kucağına al bebeğiniAy Amin canım inşallah.
Kalbinden geçenler Rabbime ulaşsın nasipse.
Hakkında hayırlısı ise olsun ve güzel haberlerini bizde buradan alalım..
Herşey gönlünce olsun
Batma dün bendede oldu baya sol kasıkta :) ümitlensem mi ki acaba bide göğüslerim çok şişti.. Ama hala adet olmadım.Yani şöyle ilacın yarısında dr hastalanırsın dedi.Bende hala olmadım bir de lk gebeliğim olmadığı için biliyoum.Tuhaf belirtiler kendini gösterdi.Uyku,gaz problemi,halsizlik,canımın bişey istememsi,en önemlisi ise kasıkta iğne batar gibi batma.Ama birde ben o süreçte enfeksiyonda olmuştum hamile olduğuma ihtimal bile vermedim.Çünkü ağır antibiyotikte vermşti.Herhalde bu hallerim ondan dedm.Ama adete 7 gün kala test yaptım çok silik çıktı.
Dr oyle olmaz zaten tarlusal kullnmadan 15 gün olmamıştı kan testi yaptık negatifti dedi.Elindeki ise çok silik dedi.Sana daha iyi söktürücü verelim dedi.Ama kafan rahatlasın önce tekrar kan testi yapalım dedi.Ve 15 gün sonrasında hatırladığım kadarı ile pozitifti....
Kusmalarınız piskolojik olabilir ama gene de 1 kere daha tekrarlayın kan testini
Ümit vermeyim ama neden olmasın,Rabbim gönlünüze göre versin.Kan testi ile onaylayın bizede haber verinBatma dün bendede oldu baya sol kasıkta :) ümitlensem mi ki acaba bide göğüslerim çok şişti.. Ama hala adet olmadım.
Amin canım inşallah,Ecmain...Amin canım sende sağlıkla kucağına al bebeğini
İnşallah olur hakkınızda hayırlısı olsun.Benim de karnımda çok ağrı oluyor baş dönmesi oluyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?