Hanin Geçici Olarak Hesap Pasiftir ! tek ayak cezası Kayıtlı Üye 17 Temmuz 2022 1.153 -57 48 25 17 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #1 Adet düzensizliği için doktora gittim bir şey çıkmadı ama sonra dedi ki bana adetin ikinci yada üçüncü günü gel tekrar tahlil yapalım dedi ama ikinci üçüncü gün tatile gününe denk geldi şimdi beşinci günü gitsem sorun olur mu?
Adet düzensizliği için doktora gittim bir şey çıkmadı ama sonra dedi ki bana adetin ikinci yada üçüncü günü gel tekrar tahlil yapalım dedi ama ikinci üçüncü gün tatile gününe denk geldi şimdi beşinci günü gitsem sorun olur mu?
En iyi cevap achoi 17 Temmuz 2022 Doktor bana zamanında 5.gün gel demişti değişen bişey olacağını sanmam eğer 3.gün gitmen şart olduğunu söylerse diğer ay gidersin
Doktor bana zamanında 5.gün gel demişti değişen bişey olacağını sanmam eğer 3.gün gitmen şart olduğunu söylerse diğer ay gidersin
K Kimdemi38 Üye Kayıtlı Üye 2 Haziran 2022 404 183 18 30 17 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #2 Muhtemelen hormon testi yapacaktı 3 gün gelişmesini söylenir ama yinede git Olumlu oy 0 Olumsuz oy
achoi Popüler Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Kasım 2018 3.862 En iyi cevaplar 2 5.374 158 17 Temmuz 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Hanin #3 Doktor bana zamanında 5.gün gel demişti değişen bişey olacağını sanmam eğer 3.gün gitmen şart olduğunu söylerse diğer ay gidersin Olumlu oy 0 Olumsuz oy En iyi cevap
Doktor bana zamanında 5.gün gel demişti değişen bişey olacağını sanmam eğer 3.gün gitmen şart olduğunu söylerse diğer ay gidersin