• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adet Düzensizliği

Fleabag11

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Kasım 2018
269
291
53
Merhaba arkadaşlar.
Evlenmek üzereyim ve evlendiğimde hemen çocuk sahibi olmak istiyorum. Eskiden regl olmadan önce goguslerim şişer ağrır ve akabinde regl olurdum. Bu durum bazı zamanlar olmamakla birlikte genelde hep oluyordu. 3-4 aydır ise ters giden bir şeyler var. Artık göğsüm ağrımiyor sadece şişiyor ve reglim eskiden 32 günde 1 olsa da simdi 35 günde 1 oluyor. 23 yaşındayım birden böyle değişmesi çok mu anormal merak ediyorum. Bilgisi olan deneyimlerini paylaşırsa sevinirim çünkü kadın doğuda gerekmedikçe gitmiyorum meşgul etmemek amacıyla.
Şimdiden teşekkürler.

Merhaba arkadaşlar.
Evlenmek üzereyim ve evlendiğimde hemen çocuk sahibi olmak istiyorum. Eskiden regl olmadan önce goguslerim şişer ağrır ve akabinde regl olurdum. Bu durum bazı zamanlar olmamakla birlikte genelde hep oluyordu. 3-4 aydır ise ters giden bir şeyler var. Artık göğsüm ağrımiyor sadece şişiyor ve reglim eskiden 32 günde 1 olsa da simdi 35 günde 1 oluyor. 23 yaşındayım birden böyle değişmesi çok mu anormal merak ediyorum. Bilgisi olan deneyimlerini paylaşırsa sevinirim çünkü kadın doğuda gerekmedikçe gitmiyorum meşgul etmemek amacıyla.
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba 🌿 her zaman her komplikasyon aynı devam edecek diye bir şey yok. Vücut değişiklik gösterebilir. Çok normal , lütfen panik olma. Her ay değişiklik ya da bir kaç ay değişiklik gösterir

Merhaba arkadaşlar.
Şimdiden teşekkürler.
Doktordan başkası bu sorunun cevabını sana veremez. Belki hiç sorunun yok belki de haberin yok kistin var. Bu yaşta daha yeni evlenir evlenmez koşa koşa çocuk yapma fikrini yeniden gözden geçirmeni şiddetle öneririm

Doktordan başkası bu sorunun cevabını sana veremez. Belki hiç sorunun yok belki de haberin yok kistin var. Bu yaşta daha yeni evlenir evlenmez koşa koşa çocuk yapma fikrini yeniden gözden geçirmeni şiddetle öneririm
Çok teşekkürler. Aslında evet gitmek gerek ama geçmişte her küçük şeyde gidip boş yere doktorları meşgul ettiğim için kendime söz verdim ciddi bir şey olmazsa gitmeyeceğim diye o sebeple buraya yazmak istedim fakat gitsem iyi olacak. Geçmişte kıstım vardı ama kendiliğinden reglde gitti ve doktor basit bir yumurtalık kıstı önemli değil demişti.

Merhaba arkadaşlar.
Şimdiden teşekkürler.
Merhaba.benim adet gecikmelerim ilk 18im de başladı.ama dikkate almadım düzelir dedim.keşke demeseydim.26 yaşıma geldim pko ile mücadele ediyorum.size pko olduğunuzu soylemiyorum ama her ihtimal iyi doktora görünüp muayineden geçin

Merhaba 🌿 her zaman her komplikasyon aynı devam edecek diye bir şey yok. Vücut değişiklik gösterebilir. Çok normal , lütfen panik olma. Her ay değişiklik ya da bir kaç ay değişiklik gösterir
Ben de 40 yaşındayım gecen sene bir deva 40. Günü geçtikten sonra Dr a gittim ve ısrar yolu enfeksiyonu var demişti tek doz bir ilac vermişti sonra ertesi gün hemen regl olmustum sonra üç hafta boyunca antibiyotik tedavisi devam ettik düzene girdi yine bu sene aynı şekilde sıkıntım oldu aynı Dr a gittim enfeksiyon çok dusuk oranda ilac veremem dedi kadın doğum uzmanına git dedi ve bulaştım belaya kadın doğum uzmanı bie makina ile alttan muayene etti canım acıdı simir denen şeymiş yaptığı sonra da adet söktürücü ve bir tane de antibiyotik verdi neredeyse bitmek üzere ilaçlarım simir test sonucunu bekliyorum hala ve hala adet olmadım hala agrilarim var

Merhaba arkadaşlar.
Şimdiden teşekkürler.
Polikistik over başlangiçi canım o göğüs ağrısı kayboluyor herzaman olan sonra adetten kesiliyosun felan bence doktorunla konuş planlı ilerle sana duphaston versin ben kullandım adet olmuyordum ilaçsız ilaç istemiyosan kesinlikle inositol kullan canım takviye adet düzensizlikleri için bir çok şeye iyi geliyor bazı kadınlar bu takviyeyi 6 ay kadar kullandıktan sonra da hamile kalabiliyor sebebide yumurtalari kaliteleştirdiğinden ve çalıştırdığından kaynaklı bence denemeni tavsiye ederim ben Ilunga -F kullanıyorum trendyoldanda sipariş verebilirsin

Ben de 40 yaşındayım gecen sene bir deva 40. Günü geçtikten sonra Dr a gittim ve ısrar yolu enfeksiyonu var demişti tek doz bir ilac vermişti sonra ertesi gün hemen regl olmustum sonra üç hafta boyunca antibiyotik tedavisi devam ettik düzene girdi yine bu sene aynı şekilde sıkıntım oldu aynı Dr a gittim enfeksiyon çok dusuk oranda ilac veremem dedi kadın doğum uzmanına git dedi ve bulaştım belaya kadın doğum uzmanı bie makina ile alttan muayene etti canım acıdı simir denen şeymiş yaptığı sonra da adet söktürücü ve bir tane de antibiyotik verdi neredeyse bitmek üzere ilaçlarım simir test sonucunu bekliyorum hala ve hala adet olmadım hala agrilarim var

Back
X