adet düzensizliğinde hamile kalma şansı mar mı ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi mhmt
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beniim doktorumda bana dogum kontrol hapi verdi. Bazi doktorlar maalesef fazla ugrasmiyor halbuki bebek isteyenler icin yumurtlama icin igne var haplar var nedense bazi doktorlar bunlarla ugrasmiyor hic. Bence özellikle doktorunuza sorun ve isteyin. Bende öyle yapacagim

HELEKİ İLLEDE KALICAM DEME SOĞANI KAYNAT BEYAZ SOĞANI ADETİNİN 7GÜNÜNDEN İTİBARAN 215 GÜN İÇ HAMİLE KAL İNŞ BANDA DUA ET NİŞANLIYIM BENİMDE :Saruboceq:

215 mi :1shok: bir profesörün yazisinda bu kürü sadece 15 gün yapin diye okumustum ben

bende uzun yıllardır adet düzensizliği yaşadım hormonlar hep normaldi ama sevgili doktorların aklına troidi araştırmak nedense gelmedi şimdi öğrendimki adet düzensizliğimn kilolarımın ve dahasının nedeni troidmişş..
2 ay geciktiği olurdu adetimin...
klomen kullandım ama ilacın etkisimi yoksa kendlğndenmi oldu bilemiyorum hamile kaldım... korunmayı yeni bırakmıştık..

ilginc benim doktoruma ilk onu arastirmak geldi.

Tiroitin kilo yapdigini biliyordum ama adetide düzensizlesdirdigini bilmiyordum dogrusu benim doktorumun kilo almamdan süphelendi normal doktor oldugu icin adet konusu gecmedi yarinda kadin doktorun basindayim bakalim.

Dedigim gibi bazi doktorlar cok rahat oluyor bekle düzelir diyorlar en sik olarak da dogum kontrol hapi veriyorlar ama benim tecrübelerim dogum kontrol hapinin düzelmedigi hususunda.

evet bekarkende evliykende hep bu sorunu yaşadım son gittiğim doktorlar bana şu varmı diyodu hepside vardı göğsten süt gelmesi felan hatta benmki ileri troidleri yöneten beyndeki bölgede beze çıktı

ömür boyu levetron kullanacağm ne yapalm bunada şükr..

troidik bezleri diosun dimi cnm onunla ilgili bi sorun çıkmadıı

Dedigim gibi bazi doktorlar cok rahat oluyor bekle düzelir diyorlar en sik olarak da dogum kontrol hapi veriyorlar ama benim tecrübelerim dogum kontrol hapinin düzelmedigi hususunda.

aynen katılıorum canım sanaa verdikleri dogum kontrol hapları kilodan başka bi iişe yaramıooo 5 paket kulladnımm baktım işe yaramıooo gittikçe kilo alıormu buraktım bende

inş bende hamile kalırım canım yaa

inşallah bebişin olur..ben nette biriyle tanışmıştım uzun yıllar çoçuğu olmamış sağlıklı olmasına rağmen sitresten çok istediği için beyin fonksiyonları rahat çalşamaıyormuş..
ne zaman kafamdan attım o zaman hamile kaldım şimdiki aklım olsa o kadar sitres yapmazdım demşti..
ama nedenlerini arştrmalı bir yandanda sakin olmalı..

alllahaz şükürler olsunn baaşrdımmmm galiba hamileyimm :ecrin_bebek: test yaptım çiftçizgiyi gördüm ve sonunda kan verdim bekliorum sonuçu bana destek veren herkeze çok tşk ederim .....

canım hiç korkma benim arkadaşım 6 ayda 1adet görüyodu ve kistleri vardı ama yine de hamile kaldı ALLAH izin verirse eğer rızkı varsa o çocuğun gelir dünyaya üzülmene gerek yok benimde bu ay 5.ayım çocuk olmuyo doktora gittik testler yaptırdık herşey çok normal hiçbir problem yok yine olmadı demek zamanı gelmedi zamanı gelince onu sana ALLAH öyle sebeplerle nasip eder ki üzülme onun için onun da zamanı gelecek eğer stres yaparsan hiç olmaz kardeşim tamam mı üzme kendini.

Son düzenleme:
arkadaslar
bendede adert düzensizligi var
kac sene bisey yok dedi doktorlar bikac ay önce hormon doktoruna (özel kadindoktoru) gitdim bana seker testi yaptilar gizli seker cikti bende ve ilac tedavisi uyguluyorlar
yani seker olunca kansekeri yüksek olunca hormonlari etkiliyor ve yumurtaliklari yavas yada hic calistirmiyor engeliyor bu yüzden aDadet düzensizligi yapiyor ve hamile kalmaniz imkansizlasiyor bu durumda kan sekerini dürmek gerekir doktorun verdigi seker haplariyi düzenli sekilde kulaninca adetinizde bir zaman sonra düzelmeye basliyor

doktorunuza bir danisin bu konuyu

benim arkadaşımda adet süzensizliği vardı...benden önce hamile kaldı ve doğurdu...böyle şeylere hiiiiiiiiç takılmayın...olacak olunca oluyo..önüne engel geçemiyor..hz meryem hz isa örneği gibi..Allahın isetmesi yeter..

Arkadaslar size umut verebilicek bi hikayem varben suanda 24 haftalik hamileyim,nasil hamile kaldima gelince,ben tam bir adet duzensizligi yasiyodum,aylarca olmazdim.bir sene falan adet olmak icin igrenc bi ilac vardi onu kullandirdi bana Doktorum,ama beni bir kere kontrol etmedi bu ilac bana iyi geliyomu diye,ilacbeni adet yapiyodu ama ters giden biseyler vardi,hamile kalamiyodum,neyse ben sinirlendim ve baska doktora gittim,diger doktor kontrolden sonra evet adet oluyosun ama yalanci adet dedi,yani cocuk olabilmesi icin yumurtalarinda belli bi boyuta gelmesi gerekiyomus,ornegin 22mm olmasi gerekirken benim yumurtalar 17 mm de kaliyomus,kizlar bu doktor bana adet olmam icin baska bi ilac verdi,adetin 3 cu gunuyle 7 ci gunleri kullanmam icinde baska bi ilac,bu ilac benim yumurtalarimi buyutmek icinmis ve 1 ay icerisinde en az 3 kere yumurta kontrolu yapiyodu ve bana gun veriyodu,vesselam 3 ayin sonunda mujdeyi aldik, darisi basiniza insallAh,buarada her doktor ve ilaclar bir degil,lutfen umutsuzluga kapilmadan once,dogru kisiylemi calistiginiza dikkat edin

canım benimde adet düzensizliğim vardı.bende hamile kalamamaktan çok korkuyordum çünkü yumurtlama günümü hesaplayamıyordum.biz eşimle korunmayı bıraktık.hemen hamile kalmışım.yüce rabbime binlerce şükürler olsun.şuanda 20+2 günlük hamileyim.tek sıkıntı şu oluyor.adet düzensizliği olanlarda hamile kalsan bile geç yumurtlama oluyor yanı.son adet tarihine göre degilde ultrsaona göre bebeğin gelişimi takıp ediliyor..
allahım herkesin kucagını doldursun.

benimde en az 20 gün geciodu adetim.. spora basladım ..basladıgım ilk ay hamile kaldım tedaviye gerek kalmadı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…