adet düzensizliginden gına geldi..

Hopefulnursee

Ervah-ı ezel...
Kayıtlı Üye
11 Aralık 2014
506
487
23
28
Herkese gunaydin ben 18 yasindayim iki üc yildir suren adet duzenszlgm var 2 ay duzgun oluyorum sonra uc ay olmuyorm doktora gittgmde dogum kontrl hapi vermisti yan etkisi vardi diye biraktm sonra duzene girdi gibi. Ama şu siralar yine ayni 2 bucuk aydir olmyrm bacagmda killanmada var doktora gittm testleer falan normal minik kistler varmis ama sorun degilmis ilac kullandrticak kadar . doktor adetlykn gel bakalm dedi sorunda bu ya olmuyorum :( bitkisele mi basvrsam yoksa ilerde gecer mi boyle olan var mi bu arada biraz kilo problemimde var bunada bagli olabilr diye dusunüyorum fikirlernizi alirsam sevinirm ...

Doktorunuzun dediğini yapın..
Kafanıza göre hareket etmeyin..
Doktorunuz da ilacı verirken yan etkilerini biliyor sonuçta..

Ayrıca kilonun etkisi olabilir..
Ama hormon düzensizliğinden de kilo probleminiz olabilir.
Çok düzenli takip edilmesi gerekir...
Yıllarca pko ile uğraştım ben..
Düzenli tedavi şart..

Yan etkisi vardı bıraktım demişsiniz ya.
Hatta o ara düzelmiş sonra yeniden olmuş..
Doktorunuza sorarak bırakmalıydınız yan etkisi var diye değil onu söylüyorum..
Sehir degistdfn icin o doktoru bulamadm ama gecen gittgme soyledm tamam dedi sadece.ya ben aslinda direk duzelmsni istiyrm o haplari icmek istemyrm benide sisirdi biraktm iste :(

Bende de var canim pko.Doktorunu dinle kesinlikle bana dogum kontrol vermisti ancak cok pahaliydi butceme gore ve psikolojimi alt ust etmisti agliyordum surekli yersiz yere doktorda iyiki birakmissin dedi evlenince gel dedi.Suan 18 yasindayim bitkisel seyler yapiyorum ama doktorum izin verdi yani bana tamamen evet demedi ama sakinca da gormedi asiriya kacmadigim surece

Bana doktorum "kilo aldıkça adet olamazsın, adet olamadıkça kilo alırsın, böyle bir kısır döngü" demişti.
Gerçekten de öyle. Genellikle kilo verilince adet de düzene giriyor başka bir problem yoksa.
Adet olunca testleri yapalım dediyse ve sen adet olmuyorsan adet söktürücü vermesi lazımdı. Vermedi mi?

Herkese gunaydin ben 18 yasindayim iki üc yildir suren adet duzenszlgm var 2 ay duzgun oluyorum sonra uc ay olmuyorm doktora gittgmde dogum kontrl hapi vermisti yan etkisi vardi diye biraktm sonra duzene girdi gibi. Ama şu siralar yine ayni 2 bucuk aydir olmyrm bacagmda killanmada var doktora gittm testleer falan normal minik kistler varmis ama sorun degilmis ilac kullandrticak kadar . doktor adetlykn gel bakalm dedi sorunda bu ya olmuyorum :KK43: bitkisele mi basvrsam yoksa ilerde gecer mi boyle olan var mi bu arada biraz kilo problemimde var bunada bagli olabilr diye dusunüyorum fikirlernizi alirsam sevinirm ...
Düzenli spor yada yürüyüş yapın ama düzenli

Bende de var canim pko.Doktorunu dinle kesinlikle bana dogum kontrol vermisti ancak cok pahaliydi butceme gore ve psikolojimi alt ust etmisti agliyordum surekli yersiz yere doktorda iyiki birakmissin dedi evlenince gel dedi.Suan 18 yasindayim bitkisel seyler yapiyorum ama doktorum izin verdi yani bana tamamen evet demedi ama sakinca da gormedi asiriya kacmadigim surece
Peki yaptgnz bitkisel seylerin faydasini gordunuz mu ? Ve neydi bunlar

Peki yaptgnz bitkisel seylerin faydasini gordunuz mu ? Ve neydi bunlar

Evet canim benim gordum ancak duzenli kullanmadigim icin duzensizligim geri geldi ablam duzenli kullandi ve adetleri saat gibi.Sogan kuru,hayit tohumu kullandim sogan suyu cok fayda etti.Ablam maydonoz suyuda kullanmisti

Herkese gunaydin ben 18 yasindayim iki üc yildir suren adet duzenszlgm var 2 ay duzgun oluyorum sonra uc ay olmuyorm doktora gittgmde dogum kontrl hapi vermisti yan etkisi vardi diye biraktm sonra duzene girdi gibi. Ama şu siralar yine ayni 2 bucuk aydir olmyrm bacagmda killanmada var doktora gittm testleer falan normal minik kistler varmis ama sorun degilmis ilac kullandrticak kadar . doktor adetlykn gel bakalm dedi sorunda bu ya olmuyorum :KK43: bitkisele mi basvrsam yoksa ilerde gecer mi boyle olan var mi bu arada biraz kilo problemimde var bunada bagli olabilr diye dusunüyorum fikirlernizi alirsam sevinirm ...

Adet düzensizliği,kıllanma,ciltte yağlanma veya çabuk kilo alma durumları varsa polikistik over sendromu olabilir. Doktorun böyle bişey söyledimi? Benim kardeşimde regl olamıyor düzensiz. Hatta ilaç kullanmazsa 4 5 ayda bir belki oluyor. Onda polikistik var ama 2 çeşitmiş kardeşim çok yer kilo almaz cildi de normal pek yağlı değil. Kiminde kilo artışı olmazmış bir doktora danış istersen. Doğum kontrol hapı kullanman şartsa mecbur kullanacaksın

kendımı bıldım bılelı senın yaslardan berı hep adet duzensızlığım vardı.doğum kontrol hapını kullaırsam zamanında gelıyordu bırakırsam 4 ay bıle gelmedıgı olurdu...hatta .hep korkardım ılerde sorun yasarmıyım çoçuk konusunda dıye
hıç yasamadım ıstedıgım zaman kızım oldu hıç beklemedım....ama yasım 31 oldu hala adetlerım duzenlı degıldır....korkacak bırsey yok...sen doktorunu dınle sadece ılac verırse kullan kafana göre bırakma
kıloya gelınce bende hep kılo problemı vardı...çok degıl 10 kılo kadar...şimdi onu 20 yaptım:KK1:

kendımı bıldım bılelı senın yaslardan berı hep adet duzensızlığım vardı.doğum kontrol hapını kullaırsam zamanında gelıyordu bırakırsam 4 ay bıle gelmedıgı olurdu...hatta .hep korkardım ılerde sorun yasarmıyım çoçuk konusunda dıye
hıç yasamadım ıstedıgım zaman kızım oldu hıç beklemedım....ama yasım 31 oldu hala adetlerım duzenlı degıldır....korkacak bırsey yok...sen doktorunu dınle sadece ılac verırse kullan kafana göre bırakma
kıloya gelınce bende hep kılo problemı vardı...çok degıl 10 kılo kadar...şimdi onu 20 yaptım:KK1:[QUO galiba sebep kiloo

Adet düzensizliği,kıllanma,ciltte yağlanma veya çabuk kilo alma durumları varsa polikistik over sendromu olabilir. Doktorun böyle bişey söyledimi? Benim kardeşimde regl olamıyor düzensiz. Hatta ilaç kullanmazsa 4 5 ayda bir belki oluyor. Onda polikistik var ama 2 çeşitmiş kardeşim çok yer kilo almaz cildi de normal pek yağlı değil. Kiminde kilo artışı olmazmış bir doktora danış istersen. Doğum kontrol hapı kullanman şartsa mecbur kullanacaksın
Evet saydklrnizn hepsi var ama dedigm gibi kist yok dedi .artik mecburyse kullancm bakalm doktor ne diyecek

Back
X