Amin inşallah teşekkürlerİnşallah Allah gönlüne göre versin canım benim
Beraber hasteneye mi gidelimRegl döngümün 44. Günü ve hala olmadım kızlarımmm
Çok net silik çizgi varEki Görüntüle 3625845
Kızlar bu sonuç doğru muuuuuu
Ayyy hemen çıktı o çizgi hemen o kadar mutlu oldum ki ilk defa kaç testimden sonra bu çizgiyi görmek beni aşırı mutlu etti hemen gidip az önce kan testi verdim umarım çıkar kızlar dua edinnnnnÇok net silik çizgi var
İnşallah hayırlısıyla çıkar Allah sağlıkla kucağın almayı nasıp etsin canım ben bile silik çizgini görünce sevindimAyyy hemen çıktı o çizgi hemen o kadar mutlu oldum ki ilk defa kaç testimden sonra bu çizgiyi görmek beni aşırı mutlu etti hemen gidip az önce kan testi verdim umarım çıkar kızlar dua edinnnnn
Amin amin inşallah kan testini merakla bekliyorum şuandaİnşallah hayırlısıyla çıkar Allah sağlıkla kucağın almayı nasıp etsin canım ben bile silik çizgini görünce sevindim
Kan verdiniz miMerhabalar benimde bugün 44. Günü 3 gün önce evde test yaptım negatif di bugün kanda baktiracam onda da çıkmazsa neyden kaynaklı bilmiyorum
inşallah hamilesindir canım kan verdinmiAyyy hemen çıktı o çizgi hemen o kadar mutlu oldum ki ilk defa kaç testimden sonra bu çizgiyi görmek beni aşırı mutlu etti hemen gidip az önce kan testi verdim umarım çıkar kızlar dua edinnnnn
Verdim bekliyoruminşallah hamilesindir canım kan verdinmi
Güzel habeini alırız inşallah bende vermeye gidiyorumVerdim bekliyorum
Negatif kızlarhabersiz bırakmayın bnde heyecanlandım
Ayy nasıl yaaNegatif kızlar
Prodector marka değil mi bende yorumlara bakıp almıştım herkes yanlış sonuç çıkarmıyor dedi ama yalancı pozitif sonucu varmış bende bu testi kullandım sizinki gibi çıktı korkuma kan vermeye gidemiyorum. Gecikmenin 25.günü döngümün 57.günüEki Görüntüle 3625845
Kızlar bu sonuç doğru muuuuuu
Hayır markası Days doctor du yaptığım testin Prodoctor iyi bir markadır eğer benimki gibi çıktıysa o Marc’a teste bence kan verin gecikmenin 25. günü normal değil döngüünüz de benden uzunmuş bu arada bir benim sanıyordum bu kadar geciken benim de şu an döngümün 50. günüProdector marka değil mi bende yorumlara bakıp almıştım herkes yanlış sonuç çıkarmıyor dedi ama yalancı pozitif sonucu varmış bende bu testi kullandım sizinki gibi çıktı korkuma kan vermeye gidemiyorum. Gecikmenin 25.günü döngümün 57.günü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?