- 9 Mayıs 2025
- 32
- 4
- 1
- 22
Yine burada okudum idrarda görmeyip 20.günde kanda pozitf gören varmış yalancı pozitif sonuç ihtimali beni korkutuyor açıkcası ama akıntılarım çok fazla ve yumurtalıklarım şiş bencw sizde bir doktora gözükün tekrarHayır markası Days doctor du yaptığım testin Prodoctor iyi bir markadır eğer benimki gibi çıktıysa o Marc’a teste bence kan verin gecikmenin 25. günü normal değil döngüünüz de benden uzunmuş bu arada bir benim sanıyordum bu kadar geciken benim de şu an döngümün 50. günühala regl olmayı bekliyorum
Evet pazartesi günü gideceğim bende hastaneye inşallah vardır bişeyler de boşa bu kadar gecikmemiş olurrrrYine burada okudum idrarda görmeyip 20.günde kanda pozitf gören varmış yalancı pozitif sonuç ihtimali beni korkutuyor açıkcası ama akıntılarım çok fazla ve yumurtalıklarım şiş bencw sizde bir doktora gözükün tekrar
İnşallah vardır ve gönlünce olur her şeyEvet pazartesi günü gideceğim bende hastaneye inşallah vardır bişeyler de boşa bu kadar gecikmemiş olurrrr
Benim de 44 gün oldu bende bekliyorumHayır markası Days doctor du yaptığım testin Prodoctor iyi bir markadır eğer benimki gibi çıktıysa o Marc’a teste bence kan verin gecikmenin 25. günü normal değil döngüünüz de benden uzunmuş bu arada bir benim sanıyordum bu kadar geciken benim de şu an döngümün 50. günühala regl olmayı bekliyorum
Ne oldu bize böyleBenim de 44 gün oldu bende bekliyorum
Yaa gerçekten ümit oldunuz şuan banaadet olana kadar bekleyin söktürücü bir şey içmeyin geç döllenme olabiliyor ben de yaşamıştım kan testim negatif gelmişti hayta doktor bu ay gebelik yok imkansız demişti iki hafta kadar sonra yine kan verdim pozitifti. Hatta ben soğan suyu falan içmiştim beş gün boyunca sökülmek için çünkü adet gecikmesi olduğuna bayağı inanmıştım ama nasip farklıymış. Bebeğimi kaybettim o ayrı inşallah sizinki sağlıklı hamileliklerdir öyle de ilerler Rabbim isteyen herkese hayırlı afiyetli evlatlar nasip Etsin
Bu arada sizin döngünüz ne kadar uzamıştı da hamile olduğunuzu öğrenmiştiniz merak ettimYaa gerçekten ümit oldunuz şuan banaBen de söktürücü verirse zaten kullanmayı düşünmüyordum umarım benim de geç döllenme gibi bir şey vardır size de çok geçmiş olsun Rabbim hepimize sağlıklı hayırlı evlatlar nasip eylesin inşallah
Döngünüzün kaçıncı gününde öğrendiniz yaniKızlar merhaba benim de ilk testim silik çizgi çıktı kan verdim negatifti ama 14 gün sonra 5 haftalık hamile olduğumu öğrendim yalancı pozitif de olabilir sizi ümitlendirmek istemem ama yine de kendinize dikkat edin ve testlerinizi tekrarlayın derim inşallah güzel haberler alırsınız
Ben pcosluyum hiçbir zaman düzenli bir döngüm olmadı ama son adetime göre hesapladığım zaman gecikmemin 12. Günü falandıDöngünüzün kaçıncı gününde öğrendiniz yan
Aynen stres’te adet gecikmesinde çok önemli bir etken açıkçası bende öyle düşünüyorum ama hamileyim değilmilmiyim düşüncesi hiç çıkmıyor insanın aklından test yapıp negatif görmek de çok üzüyorBen ne zaman hamile miyim diye düşünsem o ay illa adetim gecikir. Tabi tıbbi nedenler en başta adet düzensizliğinin sebebi ama zihnimde de sürekli hamile miyim hamile miyim diye bir fikir dolaştıkça hormonların etkilendiği kanaatindeyim şahsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?