Kızlar merhaba adet gecikmesinin 2. Günü yaptım negatif çıktı 5. Günü tekrar denedim kader test ile yine negatif bu süreçte ağrılarım var sürekli idrara çıkmam var bunlar hep hem hamilelik hemde âdet belirtisi onda hemfikiriz fakat bugün yaptığım testler de gölge gibi çizgi var ve testin içi dağılmış gibi kaset testi açtığımda kırmızı boya kenarlara akmış bunu ilk defa yaşadım iki testte aynıydı neyse sorum şu 5.günden sonra pozitif görebilirmiyim
Güncelleme : anne olmak isteyen güzel kızçelerim 2 senedir anne olamayan biri olarak söylüyorum üzülerek bu ayda hamile değilmişim kullandığım takviye gıdalar b12 demir ilacı folik asit sanırım adet gecikmesine sebep olmuş o yüzden de suan çok az bi kanamam gelmeye başladı yorumları okumayın boşuna diye yazayım dedim gerçekten hamileyseniz zaten adetten önce bile çıkıyor testlerde çok düşük bir ihtimal çıkmayabilir Allah isteyen herkesin kucağını doldursun
Güncelleme : anne olmak isteyen güzel kızçelerim 2 senedir anne olamayan biri olarak söylüyorum üzülerek bu ayda hamile değilmişim kullandığım takviye gıdalar b12 demir ilacı folik asit sanırım adet gecikmesine sebep olmuş o yüzden de suan çok az bi kanamam gelmeye başladı yorumları okumayın boşuna diye yazayım dedim gerçekten hamileyseniz zaten adetten önce bile çıkıyor testlerde çok düşük bir ihtimal çıkmayabilir Allah isteyen herkesin kucağını doldursun
Son düzenleme: