Canım bebek varsa bile belirti için çok çok erken daha yeni dölleniyodur belirti
Öyle yapicam mecbur bi 10 gün daha bekliycem inşaAllah olurKesin belirti yok ne yazık ki herkes de farklı seyrediyor. Ben de tek belirti oluyor mesela göğüs ağrım oluyor başka da bir şey yok. Bazıları hissetmiyor bile gebe olduğunu. Adetin geçince test yap orada çıkar en kesin sonuç
Çok tuhaf bir belirti söyliyeyim sana kirpiklerim Karısmıstı benim biri anyaya biri konyaya bakıyordu rimel süremiştim he birde. Gögüslerin şişti cok acıdı üzerinde damarlar cıktı ve yumurtlamam İn 16 günü gece karnıma cok şiddetli ama 10 saniye süren bir bıcal batması gibi bir acıyla uyandım 2 defa 2 saat arayla oldu ölücem sandım meger ikizmiş. Eşim bile o ay senin bu kirpiklerin ne böyle karmakarışık sen hamilesin bencedeyip gülmüştü bende böyle sacma belirti mi olur demiştim bunu dediğim gece hamile bir arkadasımızdaydık kıza bir baktım onun kirpikleri de öyleydi. Ben öyle şğpheşenip 2 gün sonra testte pozitifi görmüştüm 3+6 da ama ikiz diye o kadar erken ögrenmiş imBenimde kasık ağrım oluyor ama hafif sızlayıp geçiyor. Daha öncede olmuştu. Silik çizgi çıkmıştı sonra adet olmuştum. Şimdi hamile gibi hissediyorum ama olmamaktan da korkuyorum. Ama akıntımda var cidden
Kızlar ben dayanamadım test yaptım ikici çizgi silik cıktı sizce olabilir mi umutlanmak istemiyorum pek ama
InsaAllah oyledir canım birkaç gün sonra testi tekrarlamayı düşünüyorum emin olmak için yine silik çıkarsa kan testine gidicemCanım silik çizgi de pozitif oluyor testin bozuk değilse ilk on dakiks içinde çıktıysa gerçektir o
Yaa ilk senden duydum gerçekten bakıcamÇok tuhaf bir belirti söyliyeyim sana kirpiklerim Karısmıstı benim biri anyaya biri konyaya bakıyordu rimel süremiştim he birde. Gögüslerin şişti cok acıdı üzerinde damarlar cıktı ve yumurtlamam İn 16 günü gece karnıma cok şiddetli ama 10 saniye süren bir bıcal batması gibi bir acıyla uyandım 2 defa 2 saat arayla oldu ölücem sandım meger ikizmiş. Eşim bile o ay senin bu kirpiklerin ne böyle karmakarışık sen hamilesin bencedeyip gülmüştü bende böyle sacma belirti mi olur demiştim bunu dediğim gece hamile bir arkadasımızdaydık kıza bir baktım onun kirpikleri de öyleydi. Ben öyle şğpheşenip 2 gün sonra testte pozitifi görmüştüm 3+6 da ama ikiz diye o kadar erken ögrenmiş im
Genlerinizde ikiz gebelik var mıydıÇok tuhaf bir belirti söyliyeyim sana kirpiklerim Karısmıstı benim biri anyaya biri konyaya bakıyordu rimel süremiştim he birde. Gögüslerin şişti cok acıdı üzerinde damarlar cıktı ve yumurtlamam İn 16 günü gece karnıma cok şiddetli ama 10 saniye süren bir bıcal batması gibi bir acıyla uyandım 2 defa 2 saat arayla oldu ölücem sandım meger ikizmiş. Eşim bile o ay senin bu kirpiklerin ne böyle karmakarışık sen hamilesin bencedeyip gülmüştü bende böyle sacma belirti mi olur demiştim bunu dediğim gece hamile bir arkadasımızdaydık kıza bir baktım onun kirpikleri de öyleydi. Ben öyle şğpheşenip 2 gün sonra testte pozitifi görmüştüm 3+6 da ama ikiz diye o kadar erken ögrenmiş im
Aynen sülalede var ama çift yumurta var genelde. Tek yumurta yakın akrabalarıma yoktuGenlerinizde ikiz gebelik var mıydı
Kızlar bnim dün geceden beri göğüs hassasiyeti de başladı bel ağrım geçmedi hala kasık ağrısı ara ara devam dua edin lütfen sizlerdeCanım silik çizgi de pozitif oluyor testin bozuk değilse ilk on dakiks içinde çıktıysa gerçektir o
Pozitif oluyor genelde silik çizgiKızlar ben dayanamadım test yaptım ikici çizgi silik cıktı sizce olabilir mi umutlanmak istemiyorum pek ama
İnşAllah hamilesindir yaaKızlar bnim dün geceden beri göğüs hassasiyeti de başladı bel ağrım geçmedi hala kasık ağrısı ara ara devam dua edin lütfen sizlerde
Canım test yaptın mı bazen geç döllenmeden dolayı gebelik geç çıkıyormuş yani adetin de yerleşme kanamasına benziyor çünkü inşaAllah hayırlı haberlerini alırızKızlar ya bi şey sorcam. Hamilelik belirtilerini yaşadıktan sonra adet oldum. Umutsuzlandım. Ama adetim her zamanki adetimden farklı 6 gün sürerdi adetim 3-4 günde bitti. Kanama az günlük 1 ped doldurdu. Ve adetimin ilk günü çok kötü bi karın ağrısı oldu sağ bacağıma kramp girdi. 2. Günü de sol bacağım çok kötüydü topalladım kramp girdi resmen geç döllenme falan olabilir mi
Bu arada adetin ilk günü beta hgc ye baktırdım normalde 0.1 den küçük çıkardı. Adetin ilk günü 0.36 çıktı. Yükselir mi o değer? Hamile olabilir miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?