Adet gecikmesi dışında kesin erken gebelik belirtisi bilen var mı

• Konu Sahibi Konu Sahibi bt0
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bu arada benim bugün regl olmam lazımdı ama olmadım göğüs ağrısı alt karında şişlik ve sıcak basması devam ediyor sizce test yapmalı mıyım bugün yoksa birkaç gün bekleyeyim mı böyle birşey yaşayan oldu mu daha önce cevap verirseniz sevinirim

Yumurtlamadan 10 gun sonra zaten öğrenebiliyosunuz hamile misiniz degil misiniz. Bunun artik daha da erkeni yok embriyo oluşacak da tutunacak da belirti olacak. Belirtiden cok once testte çıkıyor zaten.

Yumurtlamadan 10 gun sonra zaten öğrenebiliyosunuz hamile misiniz degil misiniz. Bunun artik daha da erkeni yok embriyo oluşacak da tutunacak da belirti olacak. Belirtiden cok once testte çıkıyor zaten.
Yumurtanin catladigini yumurta akı kıvamında akıntıdan mi anlayabiliriz testsiz

3 4 gün geçti benim adetim ama test yaptım negatif sonuç göğüs hassasiyeti dışında hiçbir ağrım yok sizce biraz daha beklemeli miyim yoksa kan testi vermeli miyim kararsız kaldım umutlanmakta istemiyorum

Cevap veren yok mu kızlar ya merak içindeyim yardim edin

Kizlar yerleşme kanaması ne zaman olur yumurtlamadan kaç gün sonra

Canım test yaptın mı bazen geç döllenmeden dolayı gebelik geç çıkıyormuş yani adetin de yerleşme kanamasına benziyor çünkü inşaAllah hayırlı haberlerini alırız
Kan verdim ama olmadı

Merhaba kızlar benim size bir sorum olacak yardımcı olabilirseniz sevinirim benim bugün adet günüm göğüslerime dokunamıyorum çok acıyor mide bulantısı mide yanması var sağ kasıkta hafif batmalar var sizce hamile olabilir miyim boyle birsey yasayan var mı daha önce yardın edin lütfen çok merak ediyorum

Bugün yaptığım ovulasyon testi böyle cıktı kızlar bugün adet günümdü olmadım henüz bi bakar mısınız lütfen

Eklentiler

• 20220315_233621.webp
    9,4 KB · Görüntüleme: 159
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…