- 25 Mayıs 2008
- 18.351
- 3.215
- 423
- Konu Sahibi EU3
-
özelden de mesaj atmaya çalıştım sana canım ama atamıyomuşum
Sanırım yenisiniz, belirli bir mesajdan sonra açılıyor özel mesajlaşmanız, 100 forum mesajını geçince idi sanırım, çok teşekkürler şimdiden, acaba istanbulda ne olarak aratsam ? Her bir bitkiyi ayrı alıpmı karıştırsam? Yoksa bir markası varmı bunun?
Sanırım yenisiniz, belirli bir mesajdan sonra açılıyor özel mesajlaşmanız, 100 forum mesajını geçince idi sanırım, çok teşekkürler şimdiden, acaba istanbulda ne olarak aratsam ? Her bir bitkiyi ayrı alıpmı karıştırsam? Yoksa bir markası varmı bunun?
benim adetim 3 veya 5 gün gec olur hep,ama sorun olmuyormus sanirim olmasin ya
Seninde öyledir eminim
İyi geceler... 35 gündür adet olmuyorum evli değilim.. 3 ay önce doktora gittim küçük milimlerde basit kistlerin olduğunu söylemişti doktor 4 gün önce tekrar başka bir hastaneye gidip muayene vs oldum ve kistlerimjn 52×42 mm'lerde olduğu ve bunun gibi bir çok kist daha ayni bu sekilde olduğunu ogrendim. 3 ay içersinde kistlerin buyuye bildiğini ben daha yeni öğrendim .s ayrıca prolaktin devamli yükselip düşüyordu onunda tedavisini gördüm 1 sene şuan çok şükür normal değerlerde ama tek korkum yumurtaligimda ki kistler ve her ay düzensiz oluyorum fazla oluyorum gecen ay 15 gün boyunca kanamam oldu bu ayda tam tersine hic olmadim .s tekrar doktora gidicem başka sizce korkmam gereken bir durum olabilir mi .sMerhaba
Uzun sürede adet olamayanlar bence vakit kaybetmeden hemen bir doktora görünmelidir.
Hamilelik soz konusu değilse büyük ihtimallele yumurtalık kisti oluyor.
Ve zaman gectikce o kistler büyüyerek tedavi olamaz hale gelir,cerahi müdahale gerektirebilir.
Ben de doğum kontrol hapları ile adet olabiliyorum ancak bırakınca olamiyorum 3 ay hiç olmadım ve kist oluştu.Şimdi yine tedavi görüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?