Adet gecikmesi/ prolaktin yüksekliği

nesrinahmet

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
11 Nisan 2021
113
-7
48
Selam kızlar adetim 2 Hafta geciktigi için doktora gittim prolaktin hormonum 76 çıktı doktor bu nedenle adetimin geciktigini söyledi. Dostinex ve tarsual yazdı. Tarsual biteli 2 gün oluyor henüz adet olmadim böyle bir durum yasauan var mi

Tarlusal bitikten 2-3 gün sonra adetim gelirdi ama prolaktin düşmediyse gelmeyebilir. Prolaktin yüksekken maalesef adet düzenini bozar.

Prolaktin yuzundendir o duşunce adet sokulucek dostinex bende kullandim yardimci olucak

Prolaktin yuzundendir o duşunce adet sokulucek dostinex bende kullandim yardimci olucak
Ilaca dün başladım hafta da 1 2 tane olarsk verdi doktorum. Tahmini ne zamana düşer. Siz ne kadar zaman sonra adet olmuştunuz

Ilaca dün başladım hafta da 1 2 tane olarsk verdi doktorum. Tahmini ne zamana düşer. Siz ne kadar zaman sonra adet olmuştunuz
Benim prolaktin 38 olmuṣtu direk adetimi bozmuştu tshda kalkmişdi biraz
leke şeklinde çok az az gelince adetim doktora gittim dostinex yazdi zaten kucuk bir ilaç ama çok guçlu onu parçaciklara ayirip içdim saati saatine ikimi yada uçtane yazmişdi tam hatirlamiyorum. Yani birdaki adetim geldi içtigim gibi yeniden olmadim zaten leke şeklinde oldugum icin ama normalde benim adet dongum uzun kisa bir surede geldi kullandigim ay.Siz hiç olmadiginiz için duştugu gibi gelicektir dostinex etkisini çabuk gosterir ama saati saatine kullanirsan kafana gore atarsan etki etmez bana doktorum boyle soylemişdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…