Yumurta tembelliği

Papatya3425

Rabia25
Kayıtlı Üye
6 Şubat 2025
4
1
1
Istanbul
3 yıldır gebe kalamiyorum 10 gün önce kadın doğum doktoruna gittim hormon testi verdim doktor prolaktin 62.00ng/ml çıktığını söyledi ayrıca yumurta tembelliği var erkeksel hormonunun çıkmış dedi fakat ben her ay duzenli adet görüyorum yani bence oyle en fazla her ay 2 gun veya 3 gun ya geriye atiyor yada ileri o sekilde oluyorum doktor beni infertiliteye git yönlendirdi arkadaşlar baana direk tüp bebekmi derler yoksa bir ilaç tedavisi birşey olurmu tecrübesi olan varsa yardimci olabilir mi bana lütfen??

3 yıldır gebe kalamiyorum 10 gün önce kadın doğum doktoruna gittim hormon testi verdim doktor prolaktin 62.00ng/ml çıktığını söyledi ayrıca yumurta tembelliği var erkeksel hormonunun çıkmış dedi fakat ben her ay duzenli adet görüyorum yani bence oyle en fazla her ay 2 gun veya 3 gun ya geriye atiyor yada ileri o sekilde oluyorum doktor beni infertiliteye git yönlendirdi arkadaşlar baana direk tüp bebekmi derler yoksa bir ilaç tedavisi birşey olurmu tecrübesi olan varsa yardimci olabilir mi bana lütfen??
Yaşınız kaç?
Bende de sebepsiz infertilite vardı. Tüp bebek ile hamile kaldım.
Ama bu bizim tercihimizdi doktorumuz aşılama da yapılabilir diye seçenek sundu.
Maalesef yaş ile birlikte rahim/yumurta tembelliği oluyormuş..

Merhaba, prolaktin icin yazıyorum benim de genel olarak ara ara yuksek çıkıyordu. Cok hassas bir hormon bence tekrar kontrol baktırın. Kontrolde yuksek çıkarsa ilaç başlatılar o da hemen düşürüyor zaten.

Yaşınız kaç?
Bende de sebepsiz infertilite vardı. Tüp bebek ile hamile kaldım.
Ama bu bizim tercihimizdi doktorumuz aşılama da yapılabilir diye seçenek sundu.
Maalesef yaş ile birlikte rahim/yumurta tembelliği oluyormuş..
Merhaba yaş 21 çok erken evlilik yaptim 18 di yaşım 3 sene oldu yani hiç korunmadim daha öncede gittim doktora böyle bir sorun cikmadi son 5 aydır falan var bildiğim kadariyla infertilite bölümüne gidicem bu yumurta tembelliginiz ilaç tedavisi vs birseyi varmi biliyormusunuz? Birde sizce adetim duzenlimi bir önceki mesajda belirttim

Merhaba, prolaktin icin yazıyorum benim de genel olarak ara ara yuksek çıkıyordu. Cok hassas bir hormon bence tekrar kontrol baktırın. Kontrolde yuksek çıkarsa ilaç başlatılar o da hemen düşürüyor zaten.
Evet ilaç verdi doktor ama düşse bile ne kdar süre etkisi var ilacın biliyormusunuz ?

Evet ilaç verdi doktor ama düşse bile ne kdar süre etkisi var ilacın biliyormusunuz
Hemen düşürüyor ilaç dostinex mi başladı?
Evet dostinex

Back
X