- 16 Temmuz 2024
- 245
- 58
- 18
- 34
- Konu Sahibi yohdahaneler
-
Bu kadar da belli olmaz yaGecikmenin 6. Günü öğleden sonra Awox la idrar testi yaptım belirgin çizgi çıktı. Yarına randevu aldım kan vereceğim. Korkuyorum yine hüsrana uğramaktan. Pozitif çıkıp kanda negatif gören oldu mutesti yüklüyorum bakıp yorum yapar mısınız beş dk sonra çektim
DemiBu kadar da belli olmaz ya
Ben hamileyken test yaptim bu kadar net çıkmadı maşallah Güzel haberler alırsınız inşallahDemiben de ilk kez bu kadar net çizgi görüyorum o yüzden şaşkınım ama korkuyorum da daha önce çok kötü tecrübelerim oldu
Ya teşekkürler inşallahBen hamileyken test yaptim bu kadar net çıkmadı maşallah Güzel haberler alırsınız inşallah
Amin inşallah kötü şeyler düşünmeyin önceden oldu diye tekrar kötü şeyler olacak değil. Her kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik gelir derlerYa teşekkürler inşallahdaha önce kimyasal gebelik de yaşadım onda da böyle koyu değildi. İnşallah güzel sonuçla dönerim
Teşekkürler güzel yorumlarınız için olursa benim için mucize gibi bir şey olur öyle bir durumdayım çünkü. Korkum da o yüzden inşallah vardır sağlıkla kucağıma alırımAmin inşallah kötü şeyler düşünmeyin önceden oldu diye tekrar kötü şeyler olacak değil. Her kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik gelir derler
Merhaba kan sonucunuz nasıl çıktı ? Merak ettim siziTeşekkürler güzel yorumlarınız için olursa benim için mucize gibi bir şey olur öyle bir durumdayım çünkü. Korkum da o yüzden inşallah vardır sağlıkla kucağıma alırım
Merhaba şu an 6 haftalık hamileyimMerhaba kan sonucunuz nasıl çıktı ? Merak ettim sizi
MaşallahMerhaba şu an 6 haftalık hamileyim
Maşallah sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bana da dua eder misinizMerhaba şu an 6 haftalık hamileyim
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahMaşallahAllah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah hayırlısıyla
Yaa rabbim size de bir an önce yaşatsın böyle bir mutluluk inşallah sizi de sevindirsinMaşallah sağlıcakla kucağınıza alın inşallah bana da dua eder misiniz
Olursa benim için mucize gibi bir şey olur demişsiniz ya neden öyle dediniz? Çok mu denediniz ?Teşekkürler güzel yorumlarınız için olursa benim için mucize gibi bir şey olur öyle bir durumdayım çünkü. Korkum da o yüzden inşallah vardır sağlıkla kucağıma alırım
Evet maalesef aşılama tüp bebek başka bir sürü ilaç. Beş yıldır bekliyordum. Olmadı artık umudu kesmiştim. Yumurtalık kistlerim miyom ne ararsan var ve çok ağır bir ameliyat geçirdim geçen ay. Ameliyattan sonra hamile kaldığımı öğrendim gerçekten mucize gibiydiOlursa benim için mucize gibi bir şey olur demişsiniz ya neden öyle dediniz? Çok mu denediniz ?
Ooo maşallah o zaman size de bebeğinize deEvet maalesef aşılama tüp bebek başka bir sürü ilaç. Beş yıldır bekliyordum. Olmadı artık umudu kesmiştim. Yumurtalık kistlerim miyom ne ararsan var ve çok ağır bir ameliyat geçirdim geçen ay. Ameliyattan sonra hamile kaldığımı öğrendim gerçekten mucize gibiydi
Teşekkür ederim Allah razı olsun Allah bazen vesilesiz verir ve en güzeli o olur. Sizin var mı bilmiyorum yoksa inşallah size de bana nasip ettiği gibi nasip ederOoo maşallah o zaman size de bebeğinize deAllah büyüktür bak vermiş inşallah sağ Salim kavuşursun bebeğine çok sevindim senin adına
Benim de yok deniyoruz 2 aydır geçen ay olmadı bu ay da 2 gün kaldı adetime bakalım olacak mıyım gecikecek mi bilmiyorum. İnşallah dua edin bana da kabul olur belki bilemeyiz hamile duası kabul olurmuş yaTeşekkür ederim Allah razı olsun Allah bazen vesilesiz verir ve en güzeli o olur. Sizin var mı bilmiyorum yoksa inşallah size de bana nasip ettiği gibi nasip eder
Rabbim seni de sevindirsin bir an önce inşallahBenim de yok deniyoruz 2 aydır geçen ay olmadı bu ay da 2 gün kaldı adetime bakalım olacak mıyım gecikecek mi bilmiyorum. İnşallah dua edin bana da kabul olur belki bilemeyiz hamile duası kabul olurmuş ya2 yıllık evliyim sağlık sorunlarından ötürü beklemek zorunda kaldık biz de çok istiyoruz ama
Benim belim ya da böbreğim ağrıyor bir haftadır ama bilemiyorum tam bayağı ağrıyor yani bi de kasıklarım acıyor biraz neyden ötürü bilmiyorum onu daRabbim seni de sevindirsin bir an önce inşallahAnne olma hissini sana da yaşatsın inşallah belirtin var mı benim çok belirtim oldu ama hiç ona yormadım çünkü hamile kalmadan önce iki ay hiç adet olmadım söktürücü kullandım. Belirtileri de o yüzden farketmedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?