Adet gecikmesi sonrası Awox marka test ile pozitif görüp kanda negatif alan var mı ?

yohdahaneler

Üye
Kayıtlı Üye
16 Temmuz 2024
129
10
18
34
Gecikmenin 6. Günü öğleden sonra Awox la idrar testi yaptım belirgin çizgi çıktı. Yarına randevu aldım kan vereceğim. Korkuyorum yine hüsrana uğramaktan. Pozitif çıkıp kanda negatif gören oldu mu testi yüklüyorum bakıp yorum yapar mısınız beş dk sonra çektim

Eklentiler

• IMG_8173.webp
    6,3 KB · Görüntüleme: 29
Bu kadar da belli olmaz ya

Ya teşekkürler inşallah daha önce kimyasal gebelik de yaşadım onda da böyle koyu değildi. İnşallah güzel sonuçla dönerim
Amin inşallah kötü şeyler düşünmeyin önceden oldu diye tekrar kötü şeyler olacak değil. Her kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik gelir derler

Amin inşallah kötü şeyler düşünmeyin önceden oldu diye tekrar kötü şeyler olacak değil. Her kimyasaldan sonra sağlıklı gebelik gelir derler
Teşekkürler güzel yorumlarınız için olursa benim için mucize gibi bir şey olur öyle bir durumdayım çünkü. Korkum da o yüzden inşallah vardır sağlıkla kucağıma alırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…