Adet gecikmesi ve aşırı sıcak basması gebelik belirtisi olabilir mi?

flowers0

Üye
Kayıtlı Üye
18 Ekim 2023
68
21
18
31
Kizlar merhaba 4 yildir çocugumuz olmuyor adetim de düzenlidir arada bir 2 gün gecikir ama öncesinde leke vs gelir mutlaka bu ay leke yok gögüs hassasiyeti kasık agrisi hiç biri yok 2 gün geciktim ve asiri sicak basiyor öyle böyle degil bayllacak gibi oluyorum bu durumu yaşayip hamile oldugunu ögrenen var mi ? Test yaptim negatif çikti ama henüz idrarda çikmasi için erken dediler

Kizlar merhaba 4 yildir çocugumuz olmuyor adetim de düzenlidir arada bir 2 gün gecikir ama öncesinde leke vs gelir mutlaka bu ay leke yok gögüs hassasiyeti kasık agrisi hiç biri yok 2 gün geciktim ve asiri sicak basiyor öyle böyle degil bayllacak gibi oluyorum bu durumu yaşayip hamile oldugunu ögrenen var mi ? Test yaptim negatif çikti ama henüz idrarda çikmasi için erken dediler
Benim adetim düzensiz belli olmuyor ama hazirandan bu yana 25-27 arası adet oluyordum..Son adetimin üzerinden 34 gün geçti hala olmadım.Aşırı sıcak basıyor.Okulda tişörtle duruyorum .Kabızlık var ama gebelik ihtimali hiç aklıma gelmiyor.Bu ay çok sıkıntılı bir aydı ondan gecikti bence.Gonalf kullandım bir sürü ilaç.Zona hastalığı geçiriyorum 20 gündür bir sürü ilaç kullandım.Hastalıktan gözümü açamadım bu ay bu yüzden ilişki de iki kez oldu sadece.Takviye edici ilaçlar aldım.Onlar da geciktirmiş olabilir.Sizin inşallah hamileliktendir.

Ben tüp Bebek te test yaptım negatif çıktı.sonra inanılmaz ateş basıyordum geçen sene bu aydi.dedim bir gariplik var bu ateş ne böyle.😂

Benim adetim düzensiz belli olmuyor ama hazirandan bu yana 25-27 arası adet oluyordum..Son adetimin üzerinden 34 gün geçti hala olmadım.Aşırı sıcak basıyor.Okulda tişörtle duruyorum .Kabızlık var ama gebelik ihtimali hiç aklıma gelmiyor.Bu ay çok sıkıntılı bir aydı ondan gecikti bence.Gonalf kullandım bir sürü ilaç.Zona hastalığı geçiriyorum 20 gündür bir sürü ilaç kullandım.Hastalıktan gözümü açamadım bu ay bu yüzden ilişki de iki kez oldu sadece.Takviye edici ilaçlar aldım.Onlar da geciktirmiş olabilir.Sizin inşallah hamileliktendir.
Ben ilaç falan kullanmadım hiç hiçte böyle olmazdım acaba dedim umutlandım test yaptım negatif çıktı ama hala adet olmadım kasıklarımda hafif batma oluyor hafif şekilde

Yaaa ne güzelll rabbim sağlıklı sıhhatli bir ömür nasip etsin 🥰 inşaAllah bir gün bize de nasip olur evlat sahibi olmak henüz olmadım adet ama olacak gibiyim sanki

Bu konuyu açtığımda test yapmıştım negatif çıktı çok umutlanmak istemiyorum 4 yıldır her ay aynı stresi yaşamak çok yıprattı bir kaç gün daha adet olmazsam kan vermeyi düşünüyorum

Bu konuyu açtığımda test yapmıştım negatif çıktı çok umutlanmak istemiyorum 4 yıldır her ay aynı stresi yaşamak çok yıprattı bir kaç gün daha adet olmazsam kan vermeyi düşünüyorum
Canım mevsim geçişi, stres, kullanılan ilaçlar vs. regl dönemini geciktirebiliyor. Umarım hamilesindir ama bu sebeplerden de gecikmiş olabilirsin. Testinde negatif çıkmış, istersen tekrarla testini iyi bir marka ile, awox yada predector deneyebilirsin. Yine çıkmazsa reglini bekle, çıkarsa da o zaman kan ver bence.

Mevsim geçişindendir diye düşünüyorum çoğu kişi de varmış adet gecikmesi, kendimi umutlandırmak istemiyorum o yüzden test yapmayacağım bakalım bir kaç gün daha geçsin olmazsam yaparım yada direkt kan veririm hadi bulantım falan da var

Back
X