Cok tesekkur ederim canim. Bakalim yarin test icin giderim. Testin sonucu ne olmasi lazim?2 gun arayla takip edilir degerler ama hamilelik var gözüküyor suan
Cok tesekkur ederim canim. Bakalim yarin test icin giderim. Testin sonucu ne olmasi lazim?
2 gün arayla 2ye katlanması gerekir. yani 14 15 olcak 2 gün sonra 30 2 gün sonra 60 hatta daha fazla böyle düzenli artış varsa cok iyi
Yarin tahlile gitcem bu dediginiz degerler cikarsa yani yarin 15 cikti diyelim takibe devam mi etmeliyim?
tabi sürekli takip etmen gerekir düşük cıkıarsa düşük yapıyosun demek olur.. kanaman vs olmazsa 3 4 gün bekle sonra ölçtür birdaha. doktor yorumlar zaten
Cok tesekkur ederim. Hayirlisiyla bi kesinlesseydi ne sevinebiliyorsun ne uzulebiliyorsun
e
evet arada kalıyosun ister istemez kesinleşince haber ver banada
Canim sonuc 90 cikti sanirim hamileyim :)
Cok tesekkur ederim canim. Rabbim isteyen herkese versincok sevindim canım tebrikler gözn aydın
Benim de gec döllenme olmustu vajinal ancak gözüktü kese karindan gözükmesi gerektigi halde o haftada. Bozulmus gebelik falan demisti doktor. Bozuk gebelik su an uyumaya calisiyor :)Beklenen adet tarihim 9 nisandi
6 gun gecikince hcg tahlili yaptirdim 34.7 cikti,8 gunluk gecikmede 74 cikti ve doktor saglikli bir sekilde yukseldigini söyledi..
Bir baska doktor kontrolunde hcg degerinin takibine devam ettim 14 gunluk gecikmede 677 ve 18 gun olunca deger 1329.87 cikinca bu doktor saglikli bir yukselme degil takip icin universiteye sevk etti dis gebelik yada baska bir sorun olabilir diyerek..
İlk doktora danismak istedim oda ksinlikle saglikli bir gebelik oldugunda israr etti ve gitmeme gerek olmadiğiniolmadiğini soyledi
Vajinal ultrasonla rahim icinde kese gozuktu neyseki ama kalp atisi yada kese dolumu belli degil daha kac haftalik oldugumu bile bilmiyorum
Bu arada ilk haftalarda bas donmelerim coktu artik hicbir belirtim yok
adet gecikmesine gore bu dwger cok dusuk ve ikinci dojtorun soylediklerimantikli geliyor bana
Valla kafam oldu bi milyon biri ℅100 saglikli biri ℅100 sagliksiz git universitete baksinlarBenim de gec döllenme olmustu vajinal ancak gözüktü kese karindan gözükmesi gerektigi halde o haftada. Bozulmus gebelik falan demisti doktor. Bozuk gebelik su an uyumaya calisiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?