Adet gecikmesi ve hamilelik testi

minigim3456

Üye
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2023
383
126
23
28
Kızlar merhaba bugün adetimin gecikeli 12. Günü hafif bi pembe lekelenmem var peçeteye sildikçe geliyor bunun üzerine hemen sabah kalkıp test yaptım 5 dakika içinde böyle bir gölge çıktı sonradan oluşmadı yani ilk 5 dakika içinde çıktı sizce bu durum nedir anlamış değilim kafam çok karışık ve üzgünüm benim gibi böyle birşey yaşayan varmı bebiş varmı yokmu 😭

Kızlar merhaba bugün adetimin gecikeli 12. Günü hafif bi pembe lekelenmem var peçeteye sildikçe geliyor bunun üzerine hemen sabah kalkıp test yaptım 5 dakika içinde böyle bir gölge çıktı sonradan oluşmadı yani ilk 5 dakika içinde çıktı sizce bu durum nedir anlamış değilim kafam çok karışık ve üzgünüm benim gibi böyle birşey yaşayan varmı bebiş varmı yokmu 😭
Cnm kimyasal gebelik sanırım kanama devam ediyormu etmiyormu takip et bende 10 gün gecikip kanamam olmuştu kan vermiştim 6 çıkmıştı ve kimyasal oldu

Cnm kimyasal gebelik sanırım kanama devam ediyormu etmiyormu takip et bende 10 gün gecikip kanamam olmuştu kan vermiştim 6 çıkmıştı ve kimyasal oldu
Kuzum kanamam yok ki pembe lekelenmem var peçeteye sildikçe geliyor idrar yaparken bile bir damla kan gelmiyor

Kuzum kanamam yok ki pembe lekelenmem var peçeteye sildikçe geliyor idrar yaparken bile bir damla kan gelmiyor
Yerleşme mi acaba ama yerleşme adet tarihinden önce oluyor diyorlar yada geç döllenme mi oldu yenimi yerleşiyor 🤷 inşallah her şey güzel olur

O kadar çok denedik ki hangi gün tutu bilmiyorum canım 8/9 saattir sadece leke geliyor oda silersem inşallah geç döllenmedir
İnşallah geç döllenmedir beninde 5 gün gecikti

Eklentiler

• 20230619_110741.webp
    20230619_110741.webp
    4,6 KB · Görüntüleme: 136
O kadar çok denedik ki hangi gün tutu bilmiyorum canım 8/9 saattir sadece leke geliyor oda silersem inşallah geç döllenmedir

İnşallah canım benim benimde 5 gün geciktiğinde böyleydi senin gibiydi testim bugün 12.gün
5 gün gecktğnde böyle çıkmşsa, 12 günde daha koyu olması gerekir diye biliyorum. İnşallah yanılıyorumdur. Ben yarın uyanırsam sabahtan sağlk ocağına gitmeyi düşünüyorum. Siz de bence bir gidin.

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız kızlar benimde adetim 13 gün geçti 8.gun kan testi verdim ultrasona girdim ama sonuç negatif ve hala adet olamadim yarın birdaha test yapicam evde çıkar heralde bu sefer diye düşünüyorum varsa ilk defa adet gecikmesi yaşıyorum:( doktor ultrasonla baktığında adet kesen dolmuş dedi hatta duphaston verdi ama bugün 6. Gün olamadimda adet

Back
X