Adet gecikmesi ve hamilelik testi

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız kızlar benimde adetim 13 gün geçti 8.gun kan testi verdim ultrasona girdim ama sonuç negatif ve hala adet olamadim yarın birdaha test yapicam evde çıkar heralde bu sefer diye düşünüyorum varsa ilk defa adet gecikmesi yaşıyorum:KK43: doktor ultrasonla baktığında adet kesen dolmuş dedi hatta duphaston verdi ama bugün 6. Gün olamadimda adet
Canım eğer yapabiliyorsan bugün bi erken gebelik testi yapar mısın

Kızlar merhaba bugün adetimin gecikeli 12. Günü hafif bi pembe lekelenmem var peçeteye sildikçe geliyor bunun üzerine hemen sabah kalkıp test yaptım 5 dakika içinde böyle bir gölge çıktı sonradan oluşmadı yani ilk 5 dakika içinde çıktı sizce bu durum nedir anlamış değilim kafam çok karışık ve üzgünüm benim gibi böyle birşey yaşayan varmı bebiş varmı yokmu 😭

Canım eğer yapabiliyorsan bugün bi erken gebelik testi yapar mısın
Yapicam canım bugün alıp yarın sabah kalktığımda birdaha yapayım varsa çıkar artık heralde 1 ay olucak neredeyse iliskiye girdiğim tarihten bu yana

Anladım canım sen bi test yap bugün 24 gün geçti diyorsun ilişkinin üzerine mutlaka çıkar varsa güzel haberlerle gel inşallah

Back
X