Adet gecikmesi ve lekelenme

Yeliz4106

Üye
Kayıtlı Üye
3 Mayıs 2016
515
527
23
kızlar merhaba 1 yıllık evliyim geçen ay bebek için tedaviye başladık eşimde çoksükür bi sorun çıkmadı bende femara kullandım dha sonra doktorum 1 yumurta var oda çok küçük ama olmaz diye bişey yok dedi biz çalışmalara devam ettik adetlerm düzenlidir 30 nisanda hasta olmam gerekiyodu 3 gün geçti idrar testleri hep negatif çıktı su gibi sürekli akıntım , üşüme , uyku hali , yorgunluk ve en önemlisi hiç adet sancısı çekmezdim rahmimim sol tarafında günde 2-3 defa çok kasılmalar oluyo bugun kan testi yaptırdm 0.168 çıktı ama hala adet olmadım bu durumda olup gebe kalan var mı Lütfen yardım edinnnnn yarm saat öncede peçeteme kahverengi akıntı geldi

Son düzenleme:
Bana olmuş gibi geldi :)
Umutlandirmak istemiyorum inşallah vardir. Lekelenme de yerleşmeden olabilir bekleyon 1 hafta daha adet olmazsaniz bir kan tahlili daha yaptirin

Birde kist oluşmuşta olabilir ondan umutlandirmak istemedim dedim

Canım cevabın için sagol benimde aklıma kist geldi korkuyorum birazda ama su gibi sürekli akıntım var 2-3 gündür bununla kist arasında bi bağlantı bulamadım hiç bi yerde inş kist yoktur bebiş olmasa bile adet oluym en azından arada kalmak ne kadar kötüymüş

Evet çok fena bir durum.. benimde bir ara reglim ilk defa cok azz gelmişti ve adet oncesi sendromu yasamamamistim sasirdm reglim gecikmez o ay 5 gun gecikti 5.gun gittim kan vrrdim koca bir 0...
Ama o kadar umitlendim kii aa demekki ustune grmusum bak bebek 2 aylik olmuş falan diye hcg beklerken 0 ı gordum..
Doktoraa gttm prolaktin yukselmiş...

Bnde bugun kesin gözüyle bekledim sonucu kendimide çok sıkmadım çünkü doktor yumurta küçük diyince. ama çok üzüldüm görünce hakkımızda hayırlı olsun canım sende inş biran önce kavuşursun meleğine

Amin cnim... kendimizi olucak nasil olsaya alistirmamiz gerekiyor aslinda normal iliskiyi surdurmemiz gerekiyor. Doktor grince isin icine streste giriyor. Allah isteyince korunurken bile hamile kalabiliyosn zatrn. Bir arkadas vardi kk da. 2 yil ugrasmislar yumurtlama gunleri vs tutmamiş.
Sonra brakmiş isten gelmis yorgun uyurken eşi gelmiş uyku hali iliskiye girmişler. Kadin uyuyakalmiş. O ayda baska iliski olmamiş. Hamile kalmiş allahin takdiri işte. Cok yormamali kafaadaa...

Birde ben varım tabiki korunmuyorduk 2 dk sadece kalktim hemen yikadim baya falan. O ay hamile kalmişim...
Simdi 3 saat ayakklar havada ama olmuyor iste kismettt

Aynen öyle çok didikledikçe çıkılmıyo işin içinden o hormon bu hormon derken kafayı yemek üzereyiz oluruna bırakmak lazım tabi yapabilirsem...

Aynen öyle çok didikledikçe çıkılmıyo işin içinden o hormon bu hormon derken kafayı yemek üzereyiz oluruna bırakmak lazım tabi yapabilirsem...

Ben biraktim bu ay oluruna. Hayit tohumu kullaniyorum duzenli. Tesadufen reglin 1.gunu gidim hormonlara baktirim dedim baktirmaz olaydimmmm...
Tsh 7.95
Prolaktin 30
Hayirlisi insallah ne diyim valla :)

Cnm eğer yumurta küçükse belki geç büyümüş ve gec döllenmestir biraz daha bekle değer artar

Ben biraktim bu ay oluruna. Hayit tohumu kullaniyorum duzenli. Tesadufen reglin 1.gunu gidim hormonlara baktirim dedim baktirmaz olaydimmmm...
Tsh 7.95
Prolaktin 30
Hayirlisi insallah ne diyim valla :)

Cnm prolaktinin yüksek değeri ne bndekinde 30 yazıyo sınırda gözüküyo yani sennki o kadar kötü değil ama yaşa göre değişiyosa bilemem :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…