Adet gecikmesi ve sarı akıntı

tulnkatar

Nasip çok güzel bir ihtimaldir🪻
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2024
340
119
18
33
Hanımlar merhaba benim kafamı karıştıran birşey var başına gelen varmı? Adetim 3 gündür gecikti bugün 3. Gün normalde çok düzenlidir dün yani gecikmenin 2. Günü gebelik testi yapmaya cesaret bulamadığım için ovulasyon testi yaptım hani derler ya ovulasyon pik çıkar hamilelik varsa diye o yüzden bir denemek istedim ve negatif dediğim gibi gebelik testine cesaret edemedim negatif görcem diye. 3 gündür aynı zamanda sarı renk sıvı akıntım oluyor enfeksiyon var muhtemelen ama enfeksiyon adet gecikmesi yaparmı ki bilemedim. Sarı akıntı hamilelikte olurmu?

Birde şunu da merak ediyorum ben ovulasyon testi yaparak bu ay takip ederek ilişki yaşadım eşimle 22 Haziran yumurtlama günümdü hesaplıyorum bugün 16. Günüm ama yumurtlama olduktan sonra 14. Gün adet olunur derler. Yumurtlamayı bilmesem neyse ama gününü biliyorum. Buna rağmen 16 17 gün sonrada adet olunur mu benim hep 14. Gün olurdu doğru çıkardı yani söylenen

Birde şunu da merak ediyorum ben ovulasyon testi yaparak bu ay takip ederek ilişki yaşadım eşimle 22 Haziran yumurtlama günümdü hesaplıyorum bugün 16. Günüm ama yumurtlama olduktan sonra 14. Gün adet olunur derler. Yumurtlamayı bilmesem neyse ama gününü biliyorum. Buna rağmen 16 17 gün sonrada adet olunur mu benim hep 14. Gün olurdu doğru çıkardı yani söylenen
Canım test yapsana varsa çıkar zaten bende ilk hamileligimde sarı akıntım vardı ama yinede bilemedim kokulumu kaşıntı varmı

Çatlamadan sonra 12-16 gün arası olunur. Yumurtlama değil de çatlamayı biliyor musunuz? Eğer geç çatlama olduysa ertelenmiştir regl

Çatlamadan sonra 12-16 gün arası olunur. Yumurtlama değil de çatlamayı biliyor musunuz? Eğer geç çatlama olduysa ertelenmiştir regl
Şimdi şöyle ben her gün sabah 11 de yapıyordum test o gün sabah pik görünce akşam 6 gibi tekrar yaptım silikti çizgi o yüzden aynı gün sanırım çatlama oldu

Şimdi şöyle ben her gün sabah 11 de yapıyordum test o gün sabah pik görünce akşam 6 gibi tekrar yaptım silikti çizgi o yüzden aynı gün sanırım çatlama oldu
Evet olabilir 12-16 gün arası olur regl. Gecikirse biraz daha erken gebelik deneyin ovilasyon her zamana doğru göstermiyor gebeliği

Canım test yapsana varsa çıkar zaten bende ilk hamileligimde sarı akıntım vardı ama yinede bilemedim kokulumu kaşıntı varmı
Yok kokulu kaşıntılı değil çamaşırımda sarı görünce öyle farkettim yani yoksa rahatsız etmedi. Aynen en iyisi gene test yapayım ben kusura bakmayın insan hamileliği isteyipte negatif görmekten korktuğu için test yapmaktan kaçınıp böyle ümitlerle bağlanıyor sanırım 😊

Nisanın 25inde pik oldu sonra mayısın 4unde 2 gün üst üste yine pik oldu ama regl olmadım tam 35 gün gecikti bende bunu anlamış degilim

Nisanın 25inde pik oldu sonra mayısın 4unde 2 gün üst üste yine pik oldu ama regl olmadım tam 35 gün gecikti bende bunu anlamış degilim
Alla alla sizinki daha çok gecikmiş ya bu 14 gün sonra adet olunur meselesi herkes de aynı olmuyor sanırım. Test yapmışsınızdır tabi şimdiye kadar

Alla alla sizinki daha çok gecikmiş ya bu 14 gün sonra adet olunur meselesi herkes de aynı olmuyor sanırım. Test yapmışsınızdır tabi şimdiye kadar
Evet çok kez yaptım ozaman bu ay benimde ilk defa dediğiniz gibi sarı hatta koyu sarı akintim oluo bugün yaptım ama negatifti benimki

Evet çok kez yaptım ozaman bu ay benimde ilk defa dediğiniz gibi sarı hatta koyu sarı akintim oluo bugün yaptım ama negatifti benimki
Bekleyip görücez artık ne olacak bende test yaparım sıkıntı yok da bu akıntı meselesine takıldı aklım enfeksiyon var heralde diye beklemeye geçtim bakalım

Sarı akıntıdan kastınız peçeteye silince hafif sarımtırak yapışkan bir akıntı mı
Hayır yapışkan değil sulu baya ama çamaşırıma değince sarı olduğunu farkettim yoksa elime yada peçeteye silince sanki yok gibi

Pardon bana sormamışsınız ben yanlış anladım 😂 sizinde mi sarı akıntınız var

Yok hiç biri yok sadece sarı akıntı hatta hep kasık ağrım alt karnımda ağrım olurdu adet gelmesini beklerken bu ay oda yok göğüslerim acıyor birde akıntı okadar
Benim de sarı akıntım var baya yoğun ama ağrı sızı kaşıntı koku falan yok. Baya geliyor normal yazıyor internette

Benim de sarı akıntım var baya yoğun ama ağrı sızı kaşıntı koku falan yok. Baya geliyor normal yazıyor internette
Anladım. Ben hamilelikle ilgisi varmıdır diye merak etmiştim de regl olmayı bekliycem artık

Test yapmadan bilemezsiniz. Vücudunuzu dinlemeyin test yapın gecikmenizde var hanileyseniz çıkar. Değilsenizde böyle streste geciktirir

Back
X