- 20 Şubat 2024
- 156
- 79
- 18
- 27
- Konu Sahibi scarlett O hara
-
Kimyasal olup olmadığını 2 gün arayla verdiğin 2 kan değeri sonucunla anlayabiliriz canım. Geç yumurtlamış olabilirsin ya da beta idrara yeterince geçmemiştir belki. Hemen kimyasaldır diyip umutsuzluğa kapılmaYaşayan oldu mu adetim üç gün gecikti ama silik çizgi çıktı kimyasaldır değil mi ? İkinci dakikada çıktı markası Softec
Bebeğim çok küçük şaşırdımmm ve bu ay çok alkol almıştımKimyasal olup olmadığını 2 gün arayla verdiğin 2 kan değeri sonucunla anlayabiliriz canım. Geç yumurtlamış olabilirsin ya da beta idrara yeterince geçmemiştir belki. Hemen kimyasaldır diyip umutsuzluğa kapılma
Kan verip kesinleştir benceBebeğim çok küçük şaşırdımmm ve bu ay çok alkol almıştım
Bugün gidemem yarına artıkKan verip kesinleştir bence
Bir şey soracağım ben bir test yaptım da bu c'de çıkan çizgi çok ortada çıktı acaba test bozuk mu 2. Çizgi var gibi ama şimdi burayı yükleyeceğim ben dedim acaba bozuk mu neden bu kadar c çizgisi ortada çıktı ki beden baya uzakta çıktı Hatay internetten avox markasının sidik çizgileri olan testere ya da pozitif defterine baktım da benim test çizgisi daha ortada duruyor onlara göreKimyasal olup olmadığını 2 gün arayla verdiğin 2 kan değeri sonucunla anlayabiliriz canım. Geç yumurtlamış olabilirsin ya da beta idrara yeterince geçmemiştir belki. Hemen kimyasaldır diyip umutsuzluğa kapılma
Kimyasal olup olmadığını 2 gün arayla verdiğin 2 kan değeri sonucunla anlayabiliriz canım. Geç yumurtlamış olabilirsin ya da beta idrara yeterince geçmemiştir belki. Hemen kimyasaldır diyip umutsuzluğa kapılma
Ya . Aslında benim anlayamadığım şey oradaki 2 çizgi değil benim anlayamadığım şey Cevdet çıkması gereken çizginin neden o kadar ortada çıktı acaba testi mi bir problem var tamam hafif bir silik çizgi gözüküyor ama bilemiyorum yani test de bozuk olabilir ben eczaneden aldığım internetten almadım amaBir şey soracağım ben bir test yaptım da bu c'de çıkan çizgi çok ortada çıktı acaba test bozuk mu 2. Çizgi var gibi ama şimdi burayı yükleyeceğim ben dedim acaba bozuk mu neden bu kadar c çizgisi ortada çıktı ki beden baya uzakta çıktı Hatay internetten avox markasının sidik çizgileri olan testere ya da pozitif defterine baktım da benim test çizgisi daha ortada duruyor onlara göre
Onun bir önemi yok canım içerdeki test kağıdının gösterge paneline denk gelen kısmı ortaya doğru çıkmış test bozuk değil ama negatif gözüküyor.Ya . Aslında benim anlayamadığım şey oradaki 2 çizgi değil benim anlayamadığım şey Cevdet çıkması gereken çizginin neden o kadar ortada çıktı acaba testi mi bir problem var tamam hafif bir silik çizgi gözüküyor ama bilemiyorum yani test de bozuk olabilir ben eczaneden aldığım internetten almadım ama
Teşekkürler canım sağolOnun bir önemi yok canım içerdeki test kağıdının gösterge paneline denk gelen kısmı ortaya doğru çıkmış test bozuk değil ama negatif gözüküyor.
Merhaba canım bugünkü testime bakar mısınOnun bir önemi yok canım içerdeki test kağıdının gösterge paneline denk gelen kısmı ortaya doğru çıkmış test bozuk değil ama negatif gözüküyor.
Merhaba canım silik çizgi gözüküyor kaçıncı dakikada çıktıB
Merhaba canım bugünkü testime bakar mısın
5 dakikada çıktı canım awox markası testin dünkü testte göre bu çok daha belirginMerhaba canım silik çizgi gözüküyor kaçıncı dakikada çıktı
Hemen mi cikti var görünüyorB
Merhaba canım bugünkü testime bakar mısın
Evet 5 dakikada çıktı zaten testin üstünde de yazıyor ilk 5 dakikada sonuç verir diye bende dakika tutum 5 dakikada çıkmıştıHemen mi cikti var görünüyor
Burda çıplak gözle net gözüküyor ama delirmiş olabilirim diye soruyorumHemen mi cikti var görünüyor
Var görünüyor canım kan ver netlessinEvet 5 dakikada çıktı zaten testin üstünde de yazıyor ilk 5 dakikada sonuç verir diye bende dakika tutum 5 dakikada çıkmıştı
Sağol canım gidicem yarın sabahtan sağlık ocağınaVar görünüyor canım kan ver netlessin
2.testi de yaptım yine silik çizgi var az önceVar görünüyor canım kan ver netlessin
Var görünüyor canım kan ver netlessin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?