- 4 Ekim 2024
- 2.844
- 1.309
- 48
- 28
- Konu Sahibi scarlett O hara
-
Dünkünde yoktu bence canım ama bunda gözüküyor. Sabah tekrar test yap koyulaşacaktır inşallah5 dakikada çıktı canım awox markası testin dünkü testte göre bu çok daha belirgin
Merhaba sonucunuz ne oldu acabaYaşayan oldu mu adetim üç gün gecikti ama silik çizgi çıktı kimyasaldır değil mi ? İkinci dakikada çıktı markası Softec
Evet doğru yani ben bile efekt ile bir çizgi gördüm o da belki kurma çizgisidir diye çok Ümit etmedim ama son bir test kalmıştı elimde onu deneyeyim dedim bu sabah 5 dakikada çıktı şimdi yine bir tane daha test yaptım yine aynı şekilde çizgi çıktı ilk 5 dakikada ama yani Gözde net bir şekilde gözüküyor çizgi Büyük ihtimal betaya gece yükselmiştir gebelik var diye düşünüyorum çok teşekkür ederim bu aradaDünkünde yoktu bence canım ama bunda gözüküyor. Sabah tekrar test yap koyulaşacaktır inşallah
Awox güvenilir bir marka inşallah bizi yanıltmazsa var gözüküyor canımEvet doğru yani ben bile efekt ile bir çizgi gördüm o da belki kurma çizgisidir diye çok Ümit etmedim ama son bir test kalmıştı elimde onu deneyeyim dedim bu sabah 5 dakikada çıktı şimdi yine bir tane daha test yaptım yine aynı şekilde çizgi çıktı ilk 5 dakikada ama yani Gözde net bir şekilde gözüküyor çizgi Büyük ihtimal betaya gece yükselmiştir gebelik var diye düşünüyorum çok teşekkür ederim bu arada
Evet doğru yani ben bile efekt ile bir çizgi gördüm o da belki kurma çizgisidir diye çok Ümit etmedim ama son bir test kalmıştı elimde onu deneyeyim dedim bu sabah 5 dakikada çıktı şimdi yine bir tane daha test yaptım yine aynı şekilde çizgi çıktı ilk 5 dakikada ama yani Gözde net bir şekilde gözüküyor çizgi Büyük ihtimal betaya gece yükselmiştir gebelik var diye düşünüyorum çok teşekkür ederim bu aradaDünkünde yoktu bence canım ama bunda gözüküyor. Sabah tekrar test yap koyulaşacaktır inşallah
Dünkünde yoktu bence canım ama bunda gözüküyor. Sabah tekrar test yap koyulaşacaktır inşallah
Dünkünde yoktu bence canım ama bunda gözüküyor. Sabah tekrar test yap koyulaşacaktır inşallah
Canım 2.testi de yaptım yinede çıktı bence yanıltamazAwox güvenilir bir marka inşallah bizi yanıltmazsa var gözüküyor canımsabah güzel haberini alırız
Tekrar test yaptım böyle oldu hastaneye gidemedim bebeğim varMerhaba sonucunuz ne oldu acaba
Gebelik var görünüyorTekrar test yaptım böyle oldu hastaneye gidemedim bebeğim var
Ama adetim dört gün gecikti daha net olması gerekmez miydiEvet bariz gorunuyor hayırlı olsun inşallah
Canım o şekilde bilemeyiz ki , belki geç döllenme oldu belki idrara geç yansıdı önemli olan beta değerinin iki günde en az iki kat artmasıAma adetim dört gün gecikti daha net olması gerekmez miydi
Anladım bakalım bir kaç gün sonra gidicem hastaneye sağolunCanım o şekilde bilemeyiz ki , belki geç döllenme oldu belki idrara geç yansıdı önemli olan beta değerinin iki günde en az iki kat artması
Verdim kan canımVar görünüyor canım kan ver netlessin
Ay maşallah , sağlıkla ilerlesinVerdim kan canım
Sağol canımAy maşallah , sağlıkla ilerlesinkucağına al canım benim beni de unutma dualarında
Hamilesiniz bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?