Kaç dakikada çıktı biraz silik bir çizgi görünüyorArkadaşlar en son adetimi 11 temmuzda oldum
Adetim 2 gün gecikti bugun Prodoctor erken gebelik testi yaptım cok cok hafif çizgi görüyorum. Adetim normaldede düzensizdir 35,40 günde oldugumu biliyorum oyüzden geç yumurtlama ihtimalim mevcut böyle olup sonradan hamile olan oldumu tecrübelerinize ihtiyacım var yardımcı olur musunuz lütfen
5-10 dk diyebilirim baya silik ama bir çizgi varKaç dakikada çıktı biraz silik bir çizgi görünüyor
2 gün sonra tekrarlayın bende aynı durumdayım benimki de çok belli belirsizdi ben 2 gün daha beklicem5-10 dk diyebilirim baya silik ama bir çizgi var
İnşallah cumartesi yapmayı planlıyorum ozamana kadar adet olmazsam eger2 gün sonra tekrarlayın bende aynı durumdayım benimki de çok belli belirsizdi ben 2 gün daha beklicem
Belirtiniz var mı hiç bende femara kullandım geçen ay benim de adetim 3 gün gecikti ama ben test yapmaya korkuyorum senelerdir beklediğim için ama femara kistte yapar oda adet gecikmesi yaparmış sizin doğal galiba benim şuan üç gündür şişkinligim var ve meme uclarimda şişlik ve dokununca Ağrı var ama hamilelik belirtisi mi bilmiyorum sizin ne belirtiniz varArkadaşlar en son adetimi 11 temmuzda oldum
Adetim 2 gün gecikti bugun Prodoctor erken gebelik testi yaptım cok cok hafif çizgi görüyorum. Adetim normaldede düzensizdir 35,40 günde oldugumu biliyorum oyüzden geç yumurtlama ihtimalim mevcut böyle olup sonradan hamile olan oldumu tecrübelerinize ihtiyacım var yardımcı olur musunuz lütfen
İnşallah bebiştir güzel haberlerini bekliyorumİnşallah cumartesi yapmayı planlıyorum ozamana kadar adet olmazsam eger
Adet belirtilerm var karnım agrıyor femara kullanmadım ama antibiyotik kullandım bu ay belki oda geç olmamı sağlamış olabilirBelirtiniz var mı hiç bende femara kullandım geçen ay benim de adetim 3 gün gecikti ama ben test yapmaya korkuyorum senelerdir beklediğim için ama femara kistte yapar oda adet gecikmesi yaparmış sizin doğal galiba benim şuan üç gündür şişkinligim var ve meme uclarimda şişlik ve dokununca Ağrı var ama hamilelik belirtisi mi bilmiyorum sizin ne belirtiniz var
Yok silik çizgi çıkmışsa büyük ihtimalle gebelik vardır inşallah sağlıklı gebeliğiniz olur sadece karin agrisimi var başka belirtiniz yokmuAdet belirtilerm var karnım agrıyor femara kullanmadım ama antibiyotik kullandım bu ay belki oda geç olmamı sağlamış olabilir
İnşallah hepimiz hamileyizdirYok silik çizgi çıkmışsa büyük ihtimalle gebelik vardır inşallah sağlıklı gebeliğiniz olur sadece karin agrisimi var başka belirtiniz yokmu
Çok sağolun inşallahİnşallah bebiştir güzel haberlerini bekliyorum
İnşallah bende biraz daha bekleyip test yapcamİnşallah hepimiz hamileyizdirbaşka hiç belirtim yok
ay hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyorumİnşallah bende biraz daha bekleyip test yapcam
Yaptınız mı test son durum nediray hadi inşallah güzel haberlerinizi bekliyorum
Negatf canımYaptınız mı test son durum nedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?