Adet gecikmesi ve şişkinlik

Muazzezer

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Şubat 2025
27
7
1
26
En son 16 eylülde adet oldum. Normalde ya aynı günde ya bir kaç gün gecikmeyle adet olurum ama o da bir haftayı geçmez gecikmeler.şuanda 12 günlük gecikmedeyim. Geçen perşembe günü sanki adet olacak gibi kasıklarım ağrıdı ve adet olmadım.inanılmaz şişkinliğim vardı ve bu şişkinlik 3 -4 gün sürdü .Memelerde hassasiyet renk değişimi dolgunluk hissim yok sadece elimle yoklayınca acı hissediyorum beyaz renkte bazen krem kıvamında bazen iplik gibi akıntım var. Ara sıra beş on dakikalık yada hareket esnasında kasıklarımda ağrı olup geçiyor. Bir defa da sanki tam rahminin üstünde damar seğirmesi gibi pıt diye bi his oldu . Cuma günü gebelik testi yaptım. Negatif . Hiç bir adet belirtim yok . Hiç bir gebelik belirtim de yok . Adetimi etkileyecek herhangi bir ilaç kullanmadım. Sadece grip geçirdim. Bir kaç tane grip ilacı kullandım daha önce böyle bir gecikme kullandığım haplardan dolayı yaşamamıştım . Sizce hamile miyimdir ? Bu erken gebelik belirtileriyle adet belirtilerini ayırt etmenin yolu yok mu ?

Canım bende şuan aynı durumları yaşıyorum, test yaptırmaya korkuyorum negatif görmek istemediğim için, adetim 10 gün gecikti en son 22 eylül de olmuştum, meme çevrem de koyulaşma ve aşırı doluluk hissi var, karnımın ağrısı ayakta iken yok ama yatınca ağrıdan asla uyutmuyor, karnımda sıcak su torbasını havlusuz koyarsın ya onun gibi yanma hissi var ara sıra, akıntım çok fazlalaştı şeffaf ve yoğun bir şekilde. Sağ taraf çok baskı yapıyor benim de, istiyorum ama negatif görürsem üzülürüm diye 5-6 gün daha beklicem sen de istiyorsan gebelik İnşallah nasip eder sana da

Senin belirtilerin sanki daha çok gebeliği andırıyor gibi bende memelerde hiç bir belirti yok genel olarak da pek hamileliğe yakın bi belirtim yok . Sadece gecikmem var . Senin yerinde olsam hastaneye koşa koşa giderim senin belirtilerin daha fazla , inşallah hamileyizdir , sen eğer pozitif görürsen yada adet olursan buradan bana yazar mısın ? Benim etrafımda belirtilerle alakalı konuşabileceğim kimse yok da .

Elbette çok teşekkür ederim umarım pozitiftir. Eğer kan testinden sonra negatif de olsa pozitifte olsa ilk sana yazarım. Belirtiler artarsa da o zamana kadar haber veririm sende de olursa sende tahlil yaptır

Benim eşim çok yoğun çalışıyor merkeze biraz uzağız bende araba sürmeyi bilmiyorum. Pcos var bende uzun zamandır da adet tarihlerime dikkat etmiyordum .eğer 35 günde adet oluyorsam şuan da gecikmemin 10. Günü arkadaşımın biri adet gecikmesinden 15 gün sonra test yap diyordu geçen cuma test yaptım negatif . Zaten sürekli yapar dururum diye 2 tane aldım bilerek testi. Son kurşunum kaldı :) onu da 5 kasımda kullanıcam . Ya herru ya merru :) inşallah hamileyimdir ama şöyle bir mide bulantısı baş dönmesi halsizlik yada uyku hali hissetsem tamam dicem de böyle şeyler yaşamıyorum. Dün geceden beri artan akıntım ara ara yoklayan hafif ağrı var . Bu östrojen artışından oluyormuş, o da ya adet belirtisi yada erken gebelik belirtisi oluyormuş . Konu nerden tutarsan tut test yapmaya yada kan vermeye çıkıyor , adet belirtileri ve erken gebelik belirtileri birbirinden ayırt edilmiyor bize de acaba bu ay oldu mu olmadı mı diye kafayı yemek kalıyor geçen hafta falan düşünmeden geçirdiğim dakikam yoktu bu hafta biraz daha rahatladım. Adet olursam nasıl bir ruh haline bürüneceğimi ben bile tahmin edemiyorum:) inşallah hamileyizdir

İnşallah canım üzüldüm durumuna, umarım istediğin gibi sağlıklı hayırlı bir evladın olur. Benimde 4-5 ay önce 1 ay gelmemişti çok heveslendim kaç sefer kan verdim negatif çıktı meğer günüm değişmiş şuan ondan korkuyorum yine aynısı olur diye, eşim de heveslenince üzülürüm diye günün değişmiştir diyor, biliyorum o da heves ediyor ama sabırdan geçiyor iş

Eklentiler

• 1000006300.webp
    20,8 KB · Görüntüleme: 124
Çift çizgi çıktı 5. Dakika da koyulaştı benim haber vereyim dedim

Çift çizgi çıktı 5. Dakika da koyulaştı benim haber vereyim dedim
Aayyyyy çok sevindim hayırlı olsun ben daha test yapmadım , beyaz akıntım var , dünden önceki gün çok çok açık yavru ağzı gibi bir akıntım vardı, bir defa denk geldi , mememin bi tanesinde hassasiyet var bilmiyorum karnım da hafif ağrıyor şuan aklıma geldi kaç gündür bakamadım işlerim vardı kusura bakma , senin nasıl belirtilerin vardı

Çok teşekkür ederim, sağ kasık ağrım vardı hâlâ var ara sıra oluyor, mide bulantım var, göğüslerim ağrıyor ve çok dolgunluk hissi var, karnım da çok şiş patlayacak gibiydi, beyaz akıntım da oluyordu eğer seninde bunlardan bir kaçı varsa, ki varmış çok büyük ihtimalle sende hamilesindir. Ben bugün öğrendim 6 haftalıkmış, inşallah sağlıklı bir şekilde sana da nasip eder

Yapay zekaya sorduğumda ben şuanda 3 hafta 5 günlük falan hamileyim o da eğer hamileysem ağrı bir sol yumurtalığıma geçiyor bir sağ yumurtalığıma geçiyor içten içten bi ağrı az da olsa hissettiriyor

O zaman hayırlı olsun diyeyim çünkü benim de öyleydi ilk zaman bir sağa bir sola geçiyordu çoğunlukla sağdaydı. Olmuş bil sen hayırlı olsun

O zaman hayırlı olsun diyeyim çünkü benim de öyleydi ilk zaman bir sağa bir sola geçiyordu çoğunlukla sağdaydı. Olmuş bil sen hayırlı olsun
Valla bilmiyorum inşallah hamileyimdir . Çok istedikçe olmuyor imtihanım oldu . Adet ağrısı gibi ağrı çekip duruyorum. Pcos olduğu için geç yumurtlama mı oldu acaba adet mi olacağım diye o kadar üzgünüm ki öğlenden beri , Allahım eğer hamileysem bana Bi belirti ver diye dua ettim gece ama yok . Negatif görmek istemiyorum. Test yaptığımda negatif görecekmişim gibi bir his var içimde. Bi de ailemin yanına geldim memleketime burada test yapacam beklentiye girecekler onlar da bekliyor 4 yıl oldu evleneli . Negatif çıkacak onlar da üzülecek , kafam dağılsın düşünüp durmıyım diye yanımda test alıp gelmedim bilerek . Bilmem inşallah hamileyimdir. Seni de sık boğaz etmiyorumdur inşallah ama etrafımda danışabileceğim kimse yok . Bir kaç kişi var . Ben tedavi görürken benim için dua edecekleri yere bence sen hamile değilsin falan dediler o zamandan beri kimseye bişey danmışıyorum buraya yazıyorum hep . Seninle denk geldiğimize çok sevindim . Hamileliğin için de çok sevindim Allah hayırlı ve sağlıklı bir evlat nasip etsin . Sağlıkla afiyetle kucağına almak nasip etsin

Öyle sorunlu insanları bilirim bende 1,5 sene oldum evleneli sürekli 2. Aydan bebek var mı diye soruyorlar. Olmasa niye olmuyor, olsa çok erkendi ne gerek vardı diye sık boğaz ediyorlar. Seni çok iyi anlıyorum ve hayır sık boğaz etmiyorsun müsaitim bu yüzden yazıyorum, kafana takma ama bebek konusunu daha yiyecek ekmeği yoktur bu yüzden nasip değildir bende çok kafaya takıyordum tam unuttum dedem vefat etti, 18 gün önce ondan sonra hamile olduğumu öğrendim. Hiç ummadığın anda oluyor, inşallah sağlıklıca olur, olduğu zaman 4 yıldır beklediğini unutursun inşallah en yakın zamanda, bu belirtilerin boşa çıkmaz inşallah

Daha önce bir yerde okumuştum. Çok sevdiğin birini kaybettiğinde aileye yeni biri katılırmış. Senin de öyle olmuş. Başın sağolsun. Bazen de bebek sahibi olamayan eşlerin hayatında çok yoğun oldukları vir dönem olurmuş o zaman gelirmiş bebek. Bende öyle bir durum yok Allah büyüktür bakalım. Sadece anneannemin ölüm yıldönümü ama 40 seneyi geçti . Annem bebekken ölmüş . Onun bugün ölüm yıldönümü. İnşallah bu tarih bana uğur getirir

İnşallah evet öyle birşey başıma geldi işte benimde en üzüntülü zamanımda öğrendim ama hayattan kesilmiştim dedem ölünce herkes haram gibi geliyordu o ölmüşken, o zaman da öğrendim bir dayanak oldu, belki sizin de o yıldönümü tarihiniz size hayırlı gelir, çok sevinirim sizin için

İnşallah iyi haberler verebilirim. Her böyle şüpheli durumda aileme güzel haberi verdiğim hayaller kuruyorum bu sefer İnşallah verebilirim . Şu kalbime ne acılar üzüntüler sığdırdım da Bi bebeği sığdıramadım

Öyle düşünme Allah bitti dediği yerde çiçek açtırır. Olumlu düşün anne olmayı eminim çok hak ediyorsundur, en güzel haberler seninle olsun. Bebeğinin olacağı haberini duymayı çok isterim

Öyle düşünme Allah bitti dediği yerde çiçek açtırır. Olumlu düşün anne olmayı eminim çok hak ediyorsundur, en güzel haberler seninle olsun. Bebeğinin olacağı haberini duymayı çok isterim
Seni Allah çıkardı karşıma valla etrafımdaki insanlardan görmeyeceğim desteği gördüm senden. Allah razı olsun senden . Umarım bende hamileyimdir. Eve geri dönüşte test falan yapıp öğrenirsem inşallah bende sana söylicem

İnşallah olur bu sefer, bende seni tanıdığıma memnun oldum, belirtilerin olursa yine haber edersin, bu arada Gmail hesabım sedaalkan2211@gmail.com ordan da yazabilirsin cevap veririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…