tabiki olabilir...kac gun gecikti adetin?
senin yerinde olsam hemen test yapardim...
Adetim normalde 27-28 günde gelir ama suan 33 gundeyız .. En son adet olduğumda 21 Mayıs'ta .. Hamile gibi hissetmiyorum birde adeta olacakmış gibiyim ..
bence hemen test yapmalısın idrar testi yap yada hastaneye gidebilirsen kan ver hamilelik belirtileri zaten 5. haftadan sonra ortaya çıkıyor canım ben senin yerinde olsam hiç beklemezdim hemen test yapardım
normalde 28 gunde bir adet olan birinin hamilelik yoksa adeti en fazla 35. gune kadar gecikir eger 35. gunu gecerse gebelik ihtimali yuzdesi cok fazla ..ama sen yinede test yap derim,cunku ilk adetin zamaninda gelmis ikinci gecikmis...
Ben yurtdışında yaşıyorum burda kan testı filan yok türküye gibi . Idrar testı acele etmiyecem 2 gün daha beklıyım dıyom .. Hala belkı ilaçların etkısı vardır .. Ama arkadaşların fıkrını alıyım dedım
Ben yurtdışında yaşıyorum burda kan testı filan yok türküye gibi . Idrar testı acele etmiyecem 2 gün daha beklıyım dıyom .. Hala belkı ilaçların etkısı vardır .. Ama arkadaşların fıkrını alıyım dedım
hmm anladım peki o zaman eğer güzel haberler varsa sonunda buradan haber ver bizlere hayırlısı olsun hakkında
evet direk gidip kan testi yaptiramazsin ama doktoruna gidip recete yazdirirsan labaratuarda onla yaptirabilirsin...en gec yarinda kesin sonucunu almis olursun...
İnşallah canım :)siz de mi bekliyorsunuz ?
Siz nerdensinşz ?? Ben bır iki gün daha bekliyim ama belirtdim hiç birşeyim yok .
fransadayim ben...
Uzun protokol mu sızınkıde ? İlk deneme mı ?
evet uzun protokol hemde ne uzun 35-40 gun suruyor...ignelere (decapeptyl) 30 mayista basladim puregona bu gectigimiz cuma basladim.sali gunu tekrar randevum var...
benim ilk denemem degil malesef ..toplamda 9. denemem..
6 si asilama, 2 tup bebek ..bu da 3. tup bebek denemem...
senin kacinci denemen?orda kac gun suruyor uzun protokol ve yas kac???
evet uzun protokol hemde ne uzun 35-40 gun suruyor...ignelere (decapeptyl) 30 mayista basladim puregona bu gectigimiz cuma basladim.sali gunu tekrar randevum var...
Evet ilk denemem canım oda iptal oldu ..
Aynı sızın gibi canım bizim burasıda cok uzun sürüyor . 40-45 gün filan .. Sizin sorununuz neydı ?
neden iptal oldu?yasin kac?
bizimki sebepsiz infertilite canim sizin sorun neydi?
Bende sorun yok ama eşimde morfoloji sayısı 1 ama normal herşeyimiz doktor lar normal görüyor ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?