20 yaşındayım...bundan bi kaç ay önce adet gecikmesi yaşamıştım.doktora gittim küçük küçük kistlerim olduğunu ve önemsiz olduklarını söyleyip farlutal verip yolladı.ondan sonra düzene girmişti ama yine adet gecikmesi yaşıyorum..sizce neden olabilir? en son cildim için doktora gittim. tetradox adlı ilacı verdi.bu ilacı kullanıp böyle bir yan etki gören oldu mu acaba? acaba olamıyorum diye stres yapmak mı bu hale getiriyoor beni...off çok sıkıntılıyım çooooook
cnm bende sürekli geç oluyorum her ay gecikir ve çok sancılı geçiyo çok iyi anlıyorum seni hormon testi yaptırdın mı hormonunda da bozukluk vrsa düzensiz olursun doğum kontrol hapıyla düzene girer
cevabın için çok teşekkür ederim canım..evet doktora gittiğimde yaptırmıştım testleri..bi sorun olmadığını söyledi doktor..kafaya taktıkça da gecikiyor biliyorum ama elimde değil...çok gergin oluyorum adet olamayınca...kilo aldırdığı için ilaç kullanmak da istemiyorum.çünkü kilo olunca da gecikmeler oluyor..tam bi kısır döngü yani..
vücut yine kist üretmiş olabilir.bende de olmuştu bi dönem doktorum öyle söylemişti.bu vücudun ürettgi bişeymiş ve her zaman olabilirmiş. bunu stres yapmakta piskolojiyi kesnlikle etkiliyor kafana cok takma derim ben.doktora gitmek istemiyorsan adet söktürücü al bi ay için dene ama sürekli devam ederse adet düzenszlgi mutlaka doktora git.