H hayal98 Aktif Üye Kayıtlı Üye 12 Aralık 2020 203 56 48 26 11 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Madme #21 tubaaaaccan .!.: Oldum ama günde sadece birkaç damla şeklinde hatta olup olmadığımdan başta şüphe ettim Genişletmek için tıkla... Yaaa öyle mi bende oldum da o yüzden merak ettim.seni kekik yada biberiye çayı icseydin hem sökütüyor hem de sancısı kesiyor
tubaaaaccan .!.: Oldum ama günde sadece birkaç damla şeklinde hatta olup olmadığımdan başta şüphe ettim Genişletmek için tıkla... Yaaa öyle mi bende oldum da o yüzden merak ettim.seni kekik yada biberiye çayı icseydin hem sökütüyor hem de sancısı kesiyor
M Madme Aktif Üye Kayıtlı Üye 7 Nisan 2021 827 301 53 32 11 Mayıs 2021 Konu Sahibi Konu Sahibi Madme #22 hayal98 .!.: Yaaa öyle mi bende oldum da o yüzden merak ettim.seni kekik yada biberiye çayı icseydin hem sökütüyor hem de sancısı kesiyor Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama ben tehlike çok fazla müdahale etmek istemiyorum vücûd bu az gelmedi gerekti ki az geldi diye düşündüm gelecek ay normale döner diye umuyorum
hayal98 .!.: Yaaa öyle mi bende oldum da o yüzden merak ettim.seni kekik yada biberiye çayı icseydin hem sökütüyor hem de sancısı kesiyor Genişletmek için tıkla... Biliyorum ama ben tehlike çok fazla müdahale etmek istemiyorum vücûd bu az gelmedi gerekti ki az geldi diye düşündüm gelecek ay normale döner diye umuyorum