Adet gecikmesi

Benim reglim çok düzenliydi taki aşı olana kadar bende temmuzda aşı oldum acaba aşıdan değilmi başka bir sorun varda öylemi denk geldi bilemiyorum pazartesi doktora gidicem.
Temmuzda olunan aşının kasımda etkili olacağını sanmam doktora gittikten sonra bize de yazın lütfen geçmiş olsun

Merhaba arkadaşlar 1 ay önce kadın doguma kontrole gittim herşeyimin normal oldugunu söyledi.Bu ay adetim 10 gün gecikti.2 hafta önce kasık agrısı yaşadım.Şuanda da ara ara adet olacakmışım gibi oluyor.Fakat adet olmuyorum.Adet gecikmesinin ardından 6. Ve 9. Günde idrarda gebelik testi yaptım negatif.Sizce başka bir sebebi olabilir mi?
Covid aşısından sonra da gecikme yaşayan çok insan var ama belirtileriniz hamilelik belirtilerinede benziyor🤔kadın doğum uzmanına gitmelisiniz daha net anlaşılır 😊

Ya yok bugun ıdrar testı verdım tek cızgı anlamadım ya
Ben 9 gün gecikmeyle bu sabah normal seyrinde yoğunlukta adet oldum :) hatta hastanedeydim Bir arkadaşımın rapor işi için, akmaya başladığını hissettim eve nasıl koştum anlatamam. darısı başınıza geçmiş olsun😍sevgilerrrr

Back
X