Adet gecikmesi

Ben 9 gün gecikmeyle bu sabah normal seyrinde yoğunlukta adet oldum :) hatta hastanedeydim Bir arkadaşımın rapor işi için, akmaya başladığını hissettim eve nasıl koştum anlatamam. darısı başınıza geçmiş olsun😍sevgilerrrr
Bende bugün 8 gun gecikmeli ile adet oldum cok iyi anliyorum sizi 😊 nasil mutlu oldum ya bi rahatlama geldi ustume. :) Benim kide normal yogunlukta Korkmustum hormonel bir problem olur diye acikcasi şükür olduk

Bende bugün 8 gun gecikmeli ile adet oldum cok iyi anliyorum sizi 😊 nasil mutlu oldum ya bi rahatlama geldi ustume. :) Benim kide normal yogunlukta Korkmustum hormonel bir problem olur diye acikcasi şükür olduk
İkimiz için de güzel bir gün olmuş ben de sizi çok iyi anlıyorum, çok geçmiş olsun sevgiler sağlıklı günler 💞

Merhaba arkadaşlar 1 ay önce kadın doguma kontrole gittim herşeyimin normal oldugunu söyledi.Bu ay adetim 10 gün gecikti.2 hafta önce kasık agrısı yaşadım.Şuanda da ara ara adet olacakmışım gibi oluyor.Fakat adet olmuyorum.Adet gecikmesinin ardından 6. Ve 9. Günde idrarda gebelik testi yaptım negatif.Sizce başka bir sebebi olabilir mi?
Kızlar benim de adetim gecikme oldu en son eşimle adet bitiminden hemen sonra 21 Eylül'de korunmasız bir ilişki yaşadık ekim de tam günün de ve beklenen miktarda adet oldum eşim şehir dışında çalışıyor ve 2 aydır yok en son 21 Eylül de birlikte olduk ve Kasım da beklenen adetim gelmedi hemilelik söz konusu olabilir mi yoksa başka bir promlem mi var dersiniz adetim 12 gün geçti yardımcı olur musunuz :((

Kızlar benim de adetim gecikme oldu en son eşimle adet bitiminden hemen sonra 21 Eylül'de korunmasız bir ilişki yaşadık ekim de tam günün de ve beklenen miktarda adet oldum eşim şehir dışında çalışıyor ve 2 aydır yok en son 21 Eylül de birlikte olduk ve Kasım da beklenen adetim gelmedi hemilelik söz konusu olabilir mi yoksa başka bir promlem mi var dersiniz adetim 12 gün geçti yardımcı olur musunuz :KK43:(
Yardımcı olur musunuz lütfen :((

Back
X