Adet gecikmesi

Yasminnkyrn

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2022
55
4
6
24
geçen ay adet oldum üstünden 15 gün geçti ve takrar oldum ilk defa böyle bir durumla karşılaştım bundan bı 5 ay önce de ilaç kullanıyordum bıraktım. adetim 5 gündür gecikti ve aşırı derecede ağrım var har an adet Olcam diyorum ama olmadım daha üç tane test yaptım üçü de negatif sizce sebebi ne olabilir yardımcı olabilirmisiniz?

Soruyu tam anlayamadim, yani 5-6 gün adet olup 15 gün sonra mi tekrar adet oldunuz? Ozaman döngünüz 21-22 gün mü oluyor? Döngünüz normalde kac gün sürüyor?

Soruyu tam anlayamadim, yani 5-6 gün adet olup 15 gün sonra mi tekrar adet oldunuz? Ozaman döngünüz 21-22 gün mü oluyor? Döngünüz normalde kac gün sürüyor?
Hayır önceki ay adet oldum normaldi herşey sadece yoğun kanamam vardı üstünden 15 gün geçti tekrar oldum ve şaşırdım şimdi ise o 15 günden sonra işte adet zamanım geldi 5 gün gecikti halen olmadım ama çok ağrım var heran adet Olcam diyorum halen olmadım test yapıyorum hep negatif yardımcı olacak fikriniz varmı sizce neden

Eger olmasi gerekiyorsa ve geciktiyse mutlaka kan testi yapin kesin cikar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…