- 10 Ekim 2023
- 30
- 3
- 6
- Konu Sahibi SuGarbabyy
-
Bende aynj sekjlde hic test yaptinizmi benjm de 10 gun gecikti bugun yaptjm cjkamdiKızlar bat tarihin 15 nisandı 5 gün sürdü 6 mayısta olmam gerekiyordu olamadım neredeyse 9 gün gecikti bütün belirtilerim var bulantı hariç test yapsam çıkarmı acaba?
Yapmadım cuma gününü bekliyorum biraz daha geciksin istedim hep negatif görmekten korkuyorum artıkBende aynj sekjlde hic test yaptinizmi benjm de 10 gun gecikti bugun yaptjm cjkamdi
Amin inşallah canım sende belirti varmıydıBende en son 28 martta adet oldum. Bugün gecikmenin 15.günü. Evde yaptığım testler hep negatif. Akşam kan vereceğim.
Umarım hepimizinki güzel sonuçlanır.
Ay cok merak ettim sizinkjniYapmadım cuma gününü bekliyorum biraz daha geciksin istedim hep negatif görmekten korkuyorum artık
Lutfen bizide haberdar etttttBende en son 28 martta adet oldum. Bugün gecikmenin 15.günü. Evde yaptığım testler hep negatif. Akşam kan vereceğim.
tabiki haber veririmLutfen bizide haberdar ettttt
9 gün az bi süre değil çıkması lazım bence bir an önce yap ve kan testi ver en azından sakıncalı bir durum varsa hemen kontrol altına alırsınKızlar bat tarihin 15 nisandı 5 gün sürdü 6 mayısta olmam gerekiyordu olamadım neredeyse 9 gün gecikti bütün belirtilerim var bulantı hariç test yapsam çıkarmı acaba?
Kan verdjnizmiBende en son 28 martta adet oldum. Bugün gecikmenin 15.günü. Evde yaptığım testler hep negatif. Akşam kan vereceğim.
Yok canım daha kan vermedimKan verdjnizmi
Cuma günü gidicem hastaneye bakalım ne çıkacak9 gün az bi süre değil çıkması lazım bence bir an önce yap ve kan testi ver en azından sakıncalı bir durum varsa hemen kontrol altına alırsın
Elif Merhaba dün çok enteresan birşey oldu akşam 6 gibi kan vermeye gittim sonucu mail atacaklardı saat 8 oldu gelen giden yok. Bu arada evde test yaptım tek çizgi.. Neyse hastaneyi aradım sonuç için mail atmadınız diye. Sistemden baktılar sonuç 2 negatif dediler. Ama hala gelen rapor yok saat 11 gibi bi e nabıza gireyim dedim. Ne göreyim beta hcg 1700 :) yok artık ben yanlış görüyorum dedim doktoruma attım sonucu :) Gözün aydın hamilesin dedi. Ben evde yapılan kalem testlere hiç güvenmem kan en garantisi dedi. Hala anlam veremiyorum kan pozitif ama testler tek cizgiLutfen bizide haberdar ettttt
şubatta kimyasal gebelik geçirdim. Hep o zamanki belirtileri yaşayacak mıyım diye dinledim kendimi ama bu sefer farklıydı.Amin inşallah canım sende belirti varmıydı
Maşallah allahım sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahElif Merhaba dün çok enteresan birşey oldu akşam 6 gibi kan vermeye gittim sonucu mail atacaklardı saat 8 oldu gelen giden yok. Bu arada evde test yaptım tek çizgi.. Neyse hastaneyi aradım sonuç için mail atmadınız diye. Sistemden baktılar sonuç 2 negatif dediler. Ama hala gelen rapor yok saat 11 gibi bi e nabıza gireyim dedim. Ne göreyim beta hcg 1700 :) yok artık ben yanlış görüyorum dedim doktoruma attım sonucu :) Gözün aydın hamilesin dedi. Ben evde yapılan kalem testlere hiç güvenmem kan en garantisi dedi. Hala anlam veremiyorum kan pozitif ama testler tek cizgi
cuma testi tekrarla 2 katı olması gerekiyor dedi. Kısaca özet olarak 6 mayısta 1,20 değer 15 mayısta 1700 oldu. Allah isteyen herkeze bu mutluluğu tattırsın başta sizlere AMİNNNN
Kızlar bat tarihin 15 nisandı 5 gün sürdü 6 mayısta olmam gerekiyordu olamadım neredeyse 9 gün gecikti bütün belirtilerim var bulantı hariç test yapsam çıkarmı acaba?
evet şuan bile :) hatta gölge bile yokMaşallah allahım sağ sağlim kucağınıza almayı nasip etsin inşallahpeki dün idrar testi yapmışmıydınız ? Negatif mi çıkmıştı
Gerçektenmiiievet şuan bile :) hatta gölge bile yok
İnşallah sizde güzel haber alırsınız.Gerçektenmiiişuan çok umut oldunuz bana gecikmenin 6. Günü iki gün önce test negatifti hâlâ yapmadım ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?