- 12 Mart 2023
- 382
- 63
- 28
- 22
- Konu Sahibi SuGarbabyy
-
Yaapaaaa cok sevindim sana ozelden mesaj attim ama gotmedinElif Merhaba dün çok enteresan birşey oldu akşam 6 gibi kan vermeye gittim sonucu mail atacaklardı saat 8 oldu gelen giden yok. Bu arada evde test yaptım tek çizgi.. Neyse hastaneyi aradım sonuç için mail atmadınız diye. Sistemden baktılar sonuç 2 negatif dediler. Ama hala gelen rapor yok saat 11 gibi bi e nabıza gireyim dedim. Ne göreyim beta hcg 1700 :) yok artık ben yanlış görüyorum dedim doktoruma attım sonucu :) Gözün aydın hamilesin dedi. Ben evde yapılan kalem testlere hiç güvenmem kan en garantisi dedi. Hala anlam veremiyorum kan pozitif ama testler tek cizgi
cuma testi tekrarla 2 katı olması gerekiyor dedi. Kısaca özet olarak 6 mayısta 1,20 değer 15 mayısta 1700 oldu. Allah isteyen herkeze bu mutluluğu tattırsın başta sizlere AMİNNNN
Benimde gecikmemin 11. Günu testler hep negatif hic gecikmezdim noluyo anlamadimElif Merhaba dün çok enteresan birşey oldu akşam 6 gibi kan vermeye gittim sonucu mail atacaklardı saat 8 oldu gelen giden yok. Bu arada evde test yaptım tek çizgi.. Neyse hastaneyi aradım sonuç için mail atmadınız diye. Sistemden baktılar sonuç 2 negatif dediler. Ama hala gelen rapor yok saat 11 gibi bi e nabıza gireyim dedim. Ne göreyim beta hcg 1700 :) yok artık ben yanlış görüyorum dedim doktoruma attım sonucu :) Gözün aydın hamilesin dedi. Ben evde yapılan kalem testlere hiç güvenmem kan en garantisi dedi. Hala anlam veremiyorum kan pozitif ama testler tek cizgi
cuma testi tekrarla 2 katı olması gerekiyor dedi. Kısaca özet olarak 6 mayısta 1,20 değer 15 mayısta 1700 oldu. Allah isteyen herkeze bu mutluluğu tattırsın başta sizlere AMİNNNN
Gözünüz aydın Allah sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin testlerin markalarını biliyor musunuz eğer biliyorsanız yazar mısınız rica etsemElif Merhaba dün çok enteresan birşey oldu akşam 6 gibi kan vermeye gittim sonucu mail atacaklardı saat 8 oldu gelen giden yok. Bu arada evde test yaptım tek çizgi.. Neyse hastaneyi aradım sonuç için mail atmadınız diye. Sistemden baktılar sonuç 2 negatif dediler. Ama hala gelen rapor yok saat 11 gibi bi e nabıza gireyim dedim. Ne göreyim beta hcg 1700 :) yok artık ben yanlış görüyorum dedim doktoruma attım sonucu :) Gözün aydın hamilesin dedi. Ben evde yapılan kalem testlere hiç güvenmem kan en garantisi dedi. Hala anlam veremiyorum kan pozitif ama testler tek cizgi
Şöyle diyim piyasadaki tüm testleri sabah akşam denedim :)) miratech -predictor - innovita-prodoctor - laboquick Bence testlerle alakalı sıkıntı yoktur.Bünye ile ilgili olabilir. Şubatta kimyasal olan gebeliği miratech ile öğrenmiştim. beta 6 ikenGözünüz aydın Allah sağlıcakla kucaginiza almayı nasip etsin testlerin markalarını biliyor musunuz eğer biliyorsanız yazar mısınız rica etsem
İnşallah sağolunİnşallah sizde güzel haber alırsınız.
Aayy üstünden iki üç ay geçmiş ama bende o durumdayım 6 gün geçti idrar testleri negatif. umudumu kaybetmek üzereydim yazınızı okudum. bu aksam bende kan testi vereceğim. insallah sizin gibi olur.Elif Merhaba dün çok enteresan birşey oldu akşam 6 gibi kan vermeye gittim sonucu mail atacaklardı saat 8 oldu gelen giden yok. Bu arada evde test yaptım tek çizgi.. Neyse hastaneyi aradım sonuç için mail atmadınız diye. Sistemden baktılar sonuç 2 negatif dediler. Ama hala gelen rapor yok saat 11 gibi bi e nabıza gireyim dedim. Ne göreyim beta hcg 1700 :) yok artık ben yanlış görüyorum dedim doktoruma attım sonucu :) Gözün aydın hamilesin dedi. Ben evde yapılan kalem testlere hiç güvenmem kan en garantisi dedi. Hala anlam veremiyorum kan pozitif ama testler tek cizgi
Ayy canım tebrik ederimm sağlıkla al kucağına bebişiniElif Merhaba dün çok enteresan birşey oldu akşam 6 gibi kan vermeye gittim sonucu mail atacaklardı saat 8 oldu gelen giden yok. Bu arada evde test yaptım tek çizgi.. Neyse hastaneyi aradım sonuç için mail atmadınız diye. Sistemden baktılar sonuç 2 negatif dediler. Ama hala gelen rapor yok saat 11 gibi bi e nabıza gireyim dedim. Ne göreyim beta hcg 1700 :) yok artık ben yanlış görüyorum dedim doktoruma attım sonucu :) Gözün aydın hamilesin dedi. Ben evde yapılan kalem testlere hiç güvenmem kan en garantisi dedi. Hala anlam veremiyorum kan pozitif ama testler tek cizgi
Aminn çok teşekkür ederimAyy canım tebrik ederimm sağlıkla al kucağına bebişini
Canim merhaba senden bisey rica edicem bastan sona gebeliginj nasil ogrendigininkac gun gecti kacjncj gunlerde test yaptin anlatirmisinAminn çok teşekkür ederim
Durunun nedir canım adet oldun mu? Bende 6 gun gecikmeye girdim cuma günü 0,200 çıkmıştı ameliyat öncesi tahliller de bugün erken gebelik test yaptım negatif ağrım var 1 haftadır adet olmadımKızlar bat tarihin 15 nisandı 5 gün sürdü 6 mayısta olmam gerekiyordu olamadım neredeyse 9 gün gecikti bütün belirtilerim var bulantı hariç test yapsam çıkarmı acaba?
Yok canım daha olmadım neredeyse 11 gün oldu gecikme biraz daha beklemek istiyorum eğer ki varsa belki kalp atışını da duyarım :)Durunun nedir canım adet oldun mu? Bende 6 gun gecikmeye girdim cuma günü 0,200 çıkmıştı ameliyat öncesi tahliller de bugün erken gebelik test yaptım negatif ağrım var 1 haftadır adet olmadım
Tebrik ederim canım inşallah ben de hamileyimdirKızlar hamileyimmm 1341 beta ile öğrendim
İnşallah canım benimTebrik ederim canım inşallah ben de hamileyimdir
Hayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al ben 7.gun gecikmede adet oldumKızlar hamileyimmm 1341 beta ile öğrendim
7.gğn gecikmeden önce test yapmış mıydınız ben ilk gün evde test yaptım negatif çıktı dönebilir mi pozitifeHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al ben 7.gun gecikmede adet oldum
Sıkma canını Allah geciktiriyorsa güzelleştiriyordurHayırlı olsun canım sağlıkla kucağına al ben 7.gun gecikmede adet oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?