- 21 Temmuz 2025
- 10
- 0
- 1
- 34
- Konu Sahibi sarimelegim0658
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çizgi çok net kan verinArkadaşlar merhabalar adet günüm 19 temmuzdu ancak hala adet olmadım test sonucum bu şekilde çıktı lütfen yardımcı olabilir misiniz? Test pozitif mi
Hamilesiniz hayırlı olsunArkadaşlar merhabalar adet günüm 19 temmuzdu ancak hala adet olmadım test sonucum bu şekilde çıktı lütfen yardımcı olabilir misiniz? Test pozitif mi
Ama bugün öğlen yaptığım daha çok silik çıktı sanki yok gibi sabah daha nettiHamilesiniz hayırlı olsun
Evet kan vermek daha doğru olacak gibi çünkü sabah daha netti öğlen daha çok silik çıktıÇizgi çok net kan verin
Evet 3 gün önce çok az silik pembe leke geldi ama şuan leke yok ancak adet olacak gibi karın ağrım ve göğüs uclarımda acı varBu testten önce pembe kahverengi leke oldu mu bende lekelenme var ve kaşığımda ağrı var sanki adet olacağım 2 gün var daha
Evet belirgin pozitif hemde. Kan verArkadaşlar merhabalar adet günüm 19 temmuzdu ancak hala adet olmadım test sonucum bu şekilde çıktı lütfen yardımcı olabilir misiniz? Test pozitif mi
Zeynep hanım ama bugün öğlen yaptığım çok silik çıktı umudumu artık kaybettim yani sabah daha nettiEvet belirgin pozitif hemde. Kan ver
Ama sabah ilk idrarda hcg daha fazla olur öğlen daha silik çıkması belki bundan kaynaklı.Zeynep hanım ama bugün öğlen yaptığım çok silik çıktı umudumu artık kaybettim yani sabah daha netti
Ama sabah ilk idrarda hcg daha fazla olur öğlen daha silik çıkması belki bundan kaynaklı.
Neden kan vermiyorsun ki :) bence ver ve rahatla acaba mı diye düşüneceğineİnşallah bu şekildedir . Çünkü benim sağ tüp tıkalı ve 8 aydır hep bir umutla yaşıyorum
Çalışıyorum o yüzden bugün gidemedim akşam iş çıkışı acilde vercemNeden kan vermiyorsun ki :) bence ver ve rahatla acaba mı diye düşüneceğine
Acilde genelde hcg bakmıyorlar ama şansınız deneyinÇalışıyorum o yüzden bugün gidemedim akşam iş çıkışı acilde vercem![]()
Tamam teşekkürAcilde genelde hcg bakmıyorlar ama şansınız deneyin
Rica ederimTamam teşekkürederim şansımı deneyim
Zeynep Hanım Günaydın dün kan verdim BETA değerim 152 çıktıRica ederimgüzel haberlerle gelin inşallah
Hayırlı olsunZeynep Hanım Günaydın dün kan verdim BETA değerim 152 çıktıgebelik var sanırım ama çok düşük bir değer . İnşallah
yükselir
![]()