Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Simdi adet gecikmesinin 3. Gününde kan tahlili verdim ya acaba erken mi verdim bu değer yükselir mi ki ileriki günlerdeEvet olursun testin negatif zaten yüksek ihtimal stresten olamıyorsun yada çok düşündüğün için
Bir de 3 gün gecikmiş, eğer gebelik olsaydı değeriniz en azından 5 ve üstü çıkardı diye düşünüyorumsürtünme yoluyla, hele ki boşalma olmadan hamile kalmanız neredeyse imkansız. Stres, hava değişimi döngüyü gerçekten çok etkiliyor. Bu kadar düşünmeyin akışına bırakın, adet olacaksınızdır.
Geçen ay eylülün 1 inde adet olmuştum acaba 1 inden sonra mi adet gecikmesi oluyo yoksa hani geriye kayıyor ya 28 29 una ondan sonra mi adet gecikmesi olarak hesaplaniyoBir de 3 gün gecikmiş, eğer gebelik olsaydı değeriniz en azından 5 ve üstü çıkardı diye düşünüyorum
1 eylülde zaten adet olmuşsunuz onu hiç hesaplamayın. Beklenen adet tarihinizden sonrasını adet gecikmesi olarak hesaplayın. O da sizin söylediğinize göre 28-29 sonrası adet gecikmesi olarak hesaplanıyor.Geçen ay eylülün 1 inde adet olmuştum acaba 1 inden sonra mi adet gecikmesi oluyo yoksa hani geriye kayıyor ya 28 29 una ondan sonra mi adet gecikmesi olarak hesaplaniyo
Sizi de bunaltıyorum biraz ama korku bastı sürtünme açık halde oldu ama hala olmadım ufak bi şeylerden şüpheleniyorum1 eylülde zaten adet olmuşsunuz onu hiç hesaplamayın. Beklenen adet tarihinizden sonrasını adet gecikmesi olarak hesaplayın. O da sizin söylediğinize göre 28-29 sonrası adet gecikmesi olarak hesaplanıyor.
Yok ne bunaltması…Sizi de bunaltıyorum biraz ama korku bastı sürtünme açık halde oldu ama hala olmadım ufak bi şeylerden şüpheleniyorum
Bu tarz korkuları yaşamaman için 1. Si lütfen korun.Sizi de bunaltıyorum biraz ama korku bastı sürtünme açık halde oldu ama hala olmadım ufak bi şeylerden şüpheleniyorum
Yumurtlama döneminin sonuna geliyo iste o aralar sürtünme açık oldu ama bosalma yok acaba zevk suyu felan gelmiş midir bilmiyorum sanmam cok sürmedi ki gecikecegini bilsem hap felan içerdim ihtimal vermedim kiBu tarz korkuları yaşamaman için 1. Si lütfen korun.
2. Si sürtünme yoluyla hamile kalmazsın. Partnerinin spermi vajinana gelse , hamilelik riski var mıdır ? Vardır. Ama ÇOK DÜŞÜKTÜR.
Kan testi vermişsin negatif çıkmış. Ki ayın 17 Si yumurtlama dönemin desek 3 gün gecikmeyle kan testin pozitife çıkardı. Sen yine de benim içim rahat olsun dersen 3-5 gün sonra kan testi ver.
Yumurtlama döneminin sonuna geliyo iste o aralar sürtünme açık oldu ama bosalma yok acaba zevk suyu felan gelmiş midir bilmiyorum sanmam cok sürmedi ki gecikecegini bilsem hap felan içerdim ihtimal vermedim ki
O tahlil 2 EkimBu tarz korkuları yaşamaman için 1. Si lütfen korun.
2. Si sürtünme yoluyla hamile kalmazsın. Partnerinin spermi vajinana gelse , hamilelik riski var mıdır ? Vardır. Ama ÇOK DÜŞÜKTÜR.
Kan testi vermişsin negatif çıkmış. Ki ayın 17 Si yumurtlama dönemin desek 3 gün gecikmeyle kan testin pozitife çıkardı. Sen yine de benim içim rahat olsun dersen 3-5 gün sonra kan testi ver.
< Bu küçük işareti demek, yani değerin ikiden küçük, yukselme durumu yok, dümdüz negatifO tahlil 2 Ekim
Zevk suyu dediğin kayganlaştırıcı etkisi olan penis sıvısı değil. Boşalmadan hemen önceki sıvının içinde bulunabiliyor. Boşalırken önden sperm atabiliyor yani. Ama bu milyonda bir ihtimal ancak içindeyken hamileliğe yol açar. O kadar kolay ihtimaller değil sıkma güzel canını. Bak internetten de kopyalıyorum senin için: "Zevk suyu, boşalmadan önce serbest bırakılan penis içindeki bir bez tarafından üretilen bir kayganlaştırıcı salgıdır ve hiç sperm içermez. Fakat arkadan gelen içinde sperm olan semen bazen zevk suyuna karışabilir. Boşalmadan hemen önce çekilseniz bile, zevk suyu yine de partnerinizin vajinasında kalabilir."Yumurtlama döneminin sonuna geliyo iste o aralar sürtünme açık oldu ama bosalma yok acaba zevk suyu felan gelmiş midir bilmiyorum sanmam cok sürmedi ki gecikecegini bilsem hap felan içerdim ihtimal vermedim ki
Ben 2 sene uğraştım sonunda hamile kalabildim ve yumurtlama gününü zamanını hesaplayarak geçiyordu zamanım. O yüzden o kadar kolay olsaydı keşke. Kaç yaşındasın bilmiyorum ama sana artık arkadaş abla tavsiyesi , hamilelik nasıl olur ? Hangi durumlar risklidir ? Sürtünme ile geçen hastalıklar ? Veya cinsel herhangi yolla geçen hastalıklar neler ? Kendi başıma da geldiği için söylüyorum. İnsanın başına ne geliyorsa bilmemekten geliyor.Yumurtlama döneminin sonuna geliyo iste o aralsürtünme açık oldu ama bosalma yok acaba zevk suyu felan gelmiş midir bilmiyorum sanmam cok sürmedi ki gecikecegini bilsem hap felan içerdim ihtimal vermedim ki
< Bu küçük işareti demek, yani değerin ikiden küçük, yukselme durumu yok,
Çoğu sitede çoğu yer de az miktar da olsa sper bulunabileceğini soyluyo ama bende ihtimal vermedim ki hiç bu günlere kadar aklıma bile gelmedi olurum diye düşündüm bu arada biraz sanki göğüs hassasiyeti varZevk suyu dediğin kayganlaştırıcı etkisi olan penis sıvısı değil. Boşalmadan hemen önceki sıvının içinde bulunabiliyor. Boşalırken önden sperm atabiliyor yani. Ama bu milyonda bir ihtimal ancak içindeyken hamileliğe yol açar. O kadar kolay ihtimaller değil sıkma güzel canını. Bak internetten de kopyalıyorum senin için: "Zevk suyu, boşalmadan önce serbest bırakılan penis içindeki bir bez tarafından üretilen bir kayganlaştırıcı salgıdır ve hiç sperm içermez. Fakat arkadan gelen içinde sperm olan semen bazen zevk suyuna karışabilir. Boşalmadan hemen önce çekilseniz bile, zevk suyu yine de partnerinizin vajinasında kalabilir."
Yani zevk suyu erkeğin pipisi kalkınca ıslanmasına neden olan o sıvı değil. Korkma.
Gecikmenin 3. Günü verdim tahlil bu değer ilerleyen günlerde artar mı göğüs hassasiyeti var ama< Bu küçük işareti demek, yani değerin ikiden küçük, yukselme durumu yok, dümdüz negatifgecikm
Dedim ya değer ikiden küçük yükselecek olsa yükselirdi.Gecikmenin 3. Günü verdim tahlil bu değer ilerleyen günlerde artar mı göğüs hassasiyeti var ama