- 12 Kasım 2024
- 5
- 0
- 1
- 29
- Konu Sahibi pisipisi25
Kızlar merhaba. 11 eylul son adet tarihim 23-25 gunde bır adet oluyorum hıc sasmadı sımdıye kadar. 19 Eylul lavaboda afedersınız oturunca asagıya dogru sunen seffaf beyaz akıntı gordum ve o gunu degerlendık. 20 eylulde akıntım hafıfledı ve atesım normalde 35.8 lerdeyken o gun 36.5 lardaydı ve yumurtanın catladıgını dusundum. O gunden sonra ara ara kasıklarımda hafıf agrılar oldu akıntım azaldı. ama bır hafta sonra yıne akıntıda artıs oldu. beyaz krem kıvamında ıc camasırımda akıntılar gordum bır kac gun 29 unda kasıklarımdakı ağrılar sıddetlenmeye basladı hatta 30 eylul aksamı sıddetlı kasık agrısı ve batma yasadım yarım saat sonra kendılıgınden hafıfledı ama hıc gecmedı 4 ekım sabahı lavaboda yıne asagı dogru 10 cm sunen beyaz kokusuz akıntı gordum. Ekım 3 de korunmasız ılıskı oldu. 4 ekımde atesım 36.8 ve 3-5 ekımde adet olmam gerekırken hala adet olmadım. İdrar testlerım negatıf sızde ıkı kere yumurtalama gormus olabılır mıyım. Yada adetım neden gecıktı hala daha ara ara kasıklarımda cok hafıf batmalar oluyor. Var mı aranızda boyle bısey yasayan?